Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TALVISUKKAOHJE, PÄIVÄ 3 – WOOLEN SOCKS, DAY 3

Muita Ihania -blogin ikiomat talvisukat, jotka valmistuvat pikkuhiljaa päivä kerrallaan.

Tänään pistä puikoille valkoisen lisäksi vaaleanviolettia lankaa ja neulaiseppa siihen parit pylpyrät ohjekuvion mukaan.

Today, take some light purple yarn together with the white one, and knit some nice circles there according to the instructions.

Muita Ihania -blogin ikiomat talvisukat, jotka valmistuvat pikkuhiljaa päivä kerrallaan.

Muita Ihania -blogin ikiomat talvisukat, jotka valmistuvat pikkuhiljaa päivä kerrallaan.

ps. Teitä on ihan hulluna! Ootte ihania! <3

58 Comments

 1. Reply
  Silmukan saalistaja

  Ihanaa, että keksit tällaisen jutun! Ihailen sun blogia suunnattomasti, vaikka harvoin tulee kommentoitua. Itse löysin nämä talvisukat vasta eilen, mutta päätin hypätä mukaan. Aion muuten tehdä sukat samalla silmukkamäärällä kuin ohjeesi sanoo, mutta kolmosen puikoilla ja ohuemmalla langallakin siis myös. Tarkoitus olisi saada sukat 4-vuotiaan jalkaan. Voi kyllä olla, että tulee hieman reilut, mutta kasvaahan nuo jalat vielä ;)

  1. Reply
   Kirsikka

   Kiitos vinkistä Silmukan saalistajalle, aloitin samanlaisen projektin. Siis sen alkuperäisen paksummasta langasta tehdyn sukan oheen. :) Toistaiseksi näyttää, että pikkusukastakin tulee oikein mainio.

 2. Reply
  Lentura

  Saan tänään siskoltani valkoista jämälankaa. Jee, pääsen vihdoin kakkos ja kolmos osioon. Ihan sormia syyhyttää, tää on niiin kivaa ja jännittävää. Kiitos tästä hauskasta projektista!

 3. Reply
  Sussu

  Tätä sukkaa on mainostettu Facebookissa eräässä todella aktiivisessa villasukka-ryhmässä, että kyllä kuule tekijöitä tulee olemaan! :)

  1. Reply
   Piia

   ..no mää saatoin mainita ja laittaa linkin tänne blogiin eilen ja ihan hulluna on jo tullut tykkäyksiä :’D
   Näistä tulee varmasti tän talven/kevään The sukat! ♡

 4. Reply
  nne

  Innokas virkkaaja kaivoi komerosta puikot ja lähti mukaan kilisyttelemään! Mainio idea tämäkin taas kerran, kiitos vain kovasti! :)

 5. Reply
  Emppu

  mukaan hyppäsin minäkin tämän erään facebook sivuston kautta :) ajattelin ylittää itseni kun kirjoneule ei oikein meinaa luonnistua, että saapas nähdä sopiiko kenenkään jalka varresta sisään :D

  ei vain millään malttaisi huomiseen enää odottaa :D

 6. Reply
  Jaana

  Projekteja on vaikka kuinka paljon kesken, mutta silti tähänkin on lähettävä mukaan! :) Onko tässä toi valkoinen ns. pohjaväri vai vaihtuuko se välillä?

 7. Reply
  Riikkish

  Mukana ollaan! Mutta ihan liian kaponen meikäläisen varteen. Kuinka pitkät sukat näistä on tulossa niin tiedön lisäillä silmukoita kun huomenna alotan alusta :D

  Ekaa kertaa kirjoneuletta ja tokaa kertaa sukkia. Olen enemmän virkkuri, mutta tästä innostuin! :) Kun kuviot vähän “kristää” ja alkaa rypyttyä niin onkohan vikana että pidän lankoja liian kireällä?

  1. Reply
   Tiina Post author

   Sukan varsi on valmiina noin 25 senttiä. :) Tosi kiva kuulla, että innostuit! Ja joo, jos ne menee rypylle, niin silloin on vähän liian kireällä. Eli kannattaa vaikka jokaisen värin vaidhon yhteydessä venyttää työ tavallaan auki, ettei jää liian kireälle.. toki liian löysällekään ei saa sitten jäädä :)

 8. Reply
  Maria

  Oioi, jännää! Taidanpa säästää nämä siihen asti, että edellinen projekti on valmis. Pitää pitää itsensä nyt vaan poissa kurkkimasta yhtään enempää, että jännitys säilyy! Voi sitten joka päivä ottaa luukun tai pari :)
  Ihanaa, kun teet tällaista!

 9. Reply
  Cherry G.

  Mukana, tosin vasta tästä päivästä lähtien ja koitan vielä kiriä kiinni viikonlopun aikana :)

  Hauskaa nähdä, että joku muukin käyttää termiä “pylpyrä”!

Leave Your Comment