Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PIIRUSTUKSESTA PEHMOKSI – KIRAHVIKAIJA

lapsen piirustuksesta pehmoksi

Meillä on tehty näitä aiemminkin, mutta nyt pitkästä aikaa taas hoksattiin että jes. Nimittäin tyttären piirtämästä piirustuksesta pehmoleluksi. Kuvassa on kahden eläimen risteytys, kirahvin ja papukaijan eli kirahvikaija. Näitä on ihana tehdä, ikinä ei voi tietää mistä kuvasta lapsi haluaa pehmonsa tehtävän ja onko se edes mahdollista ja kuinka sen itse sitten tehdessä toteuttaa. Tästä kirahvikaijasta tuli kyllä melko söpö ja se otetiin ilomielin vastaan.

lapsen piirustuksesta pehmoksi

lapsen piirustuksesta pehmoksi

lapsen piirustuksesta pehmoksi

lapsen piirustuksesta pehmoksi

lapsen piirustuksesta pehmoksi

lapsen piirustuksesta pehmoksi

 

10 Comments

Leave Your Comment