Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SUPERSÖPÖ JÄÄLYHTY

Supersöpö jäälyhty

supersöpö jäälyhty

Tosi kovissa pakkasissa on monia asioita, joista tykkään, mutta tämä yksi on erityinen, josta tykkään. Nimittäin se, että jäälyhdyt ja -kalikat valmistuvat nopeasti. Viime viikolla oli aivan täydelliset pakastuskelit. Olin harmikseni juuri vienyt kaikki tyhjät purkit kiertoon, mutta sitä mukaa kun maitopurkkeja tyhjeni, vein niitä jäätymään parvekkeelle. Välillä tietty kävin vähän kurkkimassa jäätymisen tilaa. Jäädytin maitopurkkikalikoiden lisäksi myös vesi-ilmapalloja ja yhden perinteisen jäälyhdyn taikinavuokaan. Sujauttelin purkkeihin ja palloihin veden sekaan vesiväriä, kuivia kasveja, yrttejä, neilikoita ja kimalletta. Osa oli kasausvaiheessa ehtinyt jäätyä täydellisesti, liian myöhään jäätymään laitetut taas eivät aivan ehtineet täyteen jäähän, mutta kaikkinensa jäisestä asetelmasta tuli hieno. Kakkumainen ja söpö olivat tavoitteenanikin ja siinä onnistuin.

Supersöpö jäälyhty

4 Comments

  1. Reply
    Tiina

    Ihana! Yesss, `supersöpö` is the word… :-)
    All the best from Berlin, Tiina – a true fan of your talent! (same name, but I understand some and only speak a little Finnish – my mom is from Nurmes)

Leave Your Comment