Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

VUONNA 2015…

Viime vuonna ompelin ja neuloin vähemmän kuin mitä piirsin, maalasin ja käytin saksia. Siihen on syynsä. Kotiäitivuonna ei paljon ehtinyt ompelukonetta ottaa esille ja koska sohvalla en ole juurikaan istuskellut, neulominen ja ompelu jäi paljon vähemmälle. Joskus myöhemmin taas. On ollut kyllä ihan ihanaa antaa mennä noiden muiden suhteen, piirrellen lasten kanssa kaikenmaailman papupupuja ja kirahvikaijoja, antaen käden kirjoittaa uusia fontteja erilaisille papereille ja maalaillen aarrekarttoja. Kotona oli ihana olla, ja oli mukavaa seurata kaikkien vuodenaikojen kirjo ja auringonnousut ja -laskut täällä kotikolossa. Vauva teki kodista taas enemmän kodin ja tärkeän paikan meille kaikille.

Vuoden teema oli tehdä asioita, joita en ole tehnyt ennen ja jotka vähän vaikka jännittäisivätkin. Ihan hyvin onnistuin siinäkin. Olin rohkeakin ja sanoin muutaman kerran aivan suorat sanatkin, sellaiset hyvät ja ihanat sanat! Nautin äitiydestä, ja nautin siitä, että välillä olin ihan vain Tiina. Lapset kasvoivat nopeampaa kuin minään vuonna, sille musta tuntuu. Kiitos 2015, olit rankka, mutta toit elämääni paljon hyvää. Vuosi 2016, anna jotain ihan huippua ja mahtavaa, olen valmis!

boysofsummer2

viirauhakatossa1

ystis_pieni11

varityskirja11

unelmointikielletty2

tyynyt2

tuulisella_tuulia5

TITTI2

JOULUKALENTERI muitaihania.com TIINA ARPONEN

sienikuva2

ryijy_2

sienikuvausretkella2

sitteri41

styleroomiin2

sukka_tammi11

syottis21

peace_muitaihania1

ryijy11

ryijy_3

Let me be the one that shines with you

ruutu301

ruusukka11

ruu10

rutistuspehmo2

plus1

runonnayttely11

raitahuivi11

puutyo3

plus2

neonpupu31

pipo4

miisunpoyta3

muitaihaniatiinaneuloo2

muitaihania_koti_marraskuussa_2015_1

muitaihania_koti_marraskuussa_2015_6

muitaihania_koti_marraskuussa_2015_14taulu_kettutyhjyys11

olohuone_300915

mattokeittiossa1

maailmamuovautuu21

lipasto4

lapset_pisarapoksy1
kesasukat

keltsupupu31

keittio5

keittio3

keittio1_1

juhakuva21

jatski11

jaakkaappitaide21

emmahuttu.fi-1122

haapeitto31

haaveilu71

happyhalloween1

housut_kaava11

housut2_21

infotaulu11

aarrekartta3

kranssi, muita ihania

JK15_9

kiitos_nelio

11 Comments

 1. Reply
  Annahoo

  Sulla on ihana piirustus-/maalaustyyli! Täytyisi harjoitella enemmän, että itsekin oppisi :) Pari kysymystä välineistä: minkä merkkisiä mustia tusseja käytät piirtämiseen? Ja onko nuo maalaukset tehty akryyli- vai öljyväreillä? Mistä saa tuollaista hieno neonkeltaista väriä?

  Kiitos viehättävästä blogista ja kauniista kuvista!

  Anna

  1. Reply
   Tiina Post author

   Kiitos! Joo, kyllä se on aivan totta että siinä tehdessä kehittyy ja innostuukin ihan eri tavalla ja keksii kaikkea itselle aivan uutta. Mää käytän aikalailla melkein mitä sattuu tusseja, ostan usein hienoja “taiteilijatusseja”, mutta koska meitä on kolme ihmisistä (4- ja 8-vuotiaat lisäkseni), jotka niitä kyniä saavat myös käyttää, usein joudun tyytymään myös ihan tavallisiin lastentusseihin, ellen löydä juuri niitä aitoja taiteilutusseja :D Ja maalaan akryylimaaleilla ja spraymaaleilla myös, neonkeltainen on sprayta.
   Ja kiitos vielä itsellesi :)

 2. Reply
  naurispelto

  Ihana kooste :) Silmä lepää näissä sun kuvissa ja värimaailmoissa tai en mie tiedä lepääkö se, kun kauhea inspiraatio iskee tehdä kaikkea :D Niinku viimesestä kuvasta tuli mieleen, että mulla ois sata ideaa kirjontaan ja applikoimiseen.

Leave Your Comment