Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PIENI LAHJA KAIKILLE VAUVOILLE UUDEN VUODEN KUNNIAKSI

Pienet helmet / muita ihania

Tänään aamulla mieleeni juolahti, että haluaisin jakaa teille pienen lahjan näin uuden vuoden kunniaksi. Sattumalta kävi nimittäin niin, että tämä aihe tuli vastaan tänään ihan arkisen asian äärellä. Olin laittamassa yksivuotiasta nukkumaan päiväunille, kun huomasin, että sinnehän oli suuhun tulla tupsahtanut kaksi uutta hammasta. Odottelin jotenkin, että ne seuraavat puhkeavat edellisten viereen (en todellakaan muista miten se yleensä on lapsillani mennyt), niin enpäs ollut hoksannut kurkkia suuhun sillä silmällä. No mutta, kaksi pientä uutta vähän järeämpää helmeä siellä oli. Tässä siis kaikille pienille vauvoille, joille hampaita pikkuhiljaa puhkeaa, voitte printata oman helmiprintin täältä (vain yksityiskäyttöön!). Olkaa hyvät!
Pienet Helmet / muita ihania

© Tiina Arponen, MUITA IHANIA, 2016. Kaikki oikeidet pidätetään. All rights reserved.

8 Comments

  1. Reply
    Janna

    Sun pitäisi kyllä suunnitella joku kokonainen vauvakirja! Oot niin supertaitava! Meikä tilais heti yhen vaikkei oo vauvaakaan :D

Leave Your Comment