Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

UUSI MUHKEA PIPO

Muhkea pipo

Muhkea pipo

Tässä taannoin kävimme kälyni kanssa vähän lankaostoksilla Karnaluksissa ja ostin pari kerää muhkean paksua lankaa ajatuksenani tekaista talven eka pipo. Aina yritän painaa mieleeni, että mitä lankaa tuo on, koska oon tehnyt siitä jotain ennenkin, mutta aivan tyhjää lyö nyt pää. Jokatapauksessa se on jotain jonkin merkkistä ja paksua lankaa, jota on kiva neuloa ja jonka puikkosuositus on jotain kympin luokkaa ehkä jopa, mutta itse neuloin kutosilla. Oli muuten ihana päässä tuolla talvisissä pohjoisen maisemissa ja kahdenkymmenen asteen pakkassäässä. Passaa myös hyvin tuohon viime vuotiseen kaulahuiviin ja erityisen hyvin tuon jättimäisen mustan takin kanssa, oon yks iso muhkelikko koko nainen!

ps. Voin kirjoittaa ohjeen pipoon, jos joku haluaa, mutta sitä ennen pitäis kekkasta ehkä se lankalaatu, heh.

Muhkea pipo

Muhkea pipo

3 Comments

Leave Your Comment