Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

VAALEANPUNAISET TONTTULAKIT

Uusissa tonttulakeissaan

Eipäs oo ennen kävelty joulujuhlasta ilman hanskoja auringon paistaessa ja hymyssäsuin niin, että lätäköissäkin on saanut hyppiä. Toisaalta hyvin epäjouluisaa, mutta minusta kyllä myös aika mukavaa ja ihanaakin tämmöinen lähes kymmenen asteen lämpö. Toppapuvut on vaan ehkä pikkiriikkisen liiottelua, kun juhannuksena samassa säässä kärvistellään aivan eri asuissa. Mutta vuodenaika vuodenajan mukaan noin niinku vaatevalinnoissa. Ehkä.

Olin ajatellut, että kuvaan teille nämä lasten tän vuotiset tonttulakit kotona jotenkin söpösti, mutta äskeiset kuvat kotimatkalla olivatkin niin ihanat, että näette sittenkin ne. Kävimme muutama päivä sitten kangaskaupassa ja ostin pikaisesti vaaleanpunaista pörrökangasta, vihreää resoria ja pätkän hopeista juhlakangasta. Kassalla totesin myyjälle, että aion tehdä niistä tonttulakit. Myyjän ilme oli mahtava, ai jaa no tuota tulee varmaan ainakin aika persoonalliset! No hei eipä! Idea oli tullut hetkeä aiemmin, kun emme vielä edes olleet matkalla kangaskauppaan, kun tyttöni keksi, että tonttulakki voisi aivan hyvin olla pastellisävyinen ja vähän erilainen. Niinpä ne sitten olivat. Voinen kertoa, että omistajat tykkäävät lakeistaan kovasti.

Nyt on mukava jäädä vähän joululomailemaan, päässä soi maaonniinkaunis ja joulumaaonmuutakinkuinpelkkäätoiveunta vuorotellen, lapsilla on herkkupäivä, aurinko tekee muutamista taivalla leijuvista pilvenhattaroista vaaleanpunaisia ja todistus oli niin hyvä kuin voi olla.

Uusissa tonttulakeissaan

Uusissa tonttulakeissaan

1 Comment

Leave Your Comment