Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

JOULUISA ARVONTA

JK13_ekstra

JOULUKALENTERI muitaihania.com TIINA ARPONEN

JOULUKALENTERI muitaihania.com TIINA ARPONEN

JOULUKALENTERI muitaihania.com TIINA ARPONEN

JOULUKALENTERI muitaihania.com TIINA ARPONEN

JOULUKALENTERI muitaihania.com TIINA ARPONEN

Hei ihanaiset lukijani! Jo heti joulukalenterin ilmestyttyä kuun ensimmäisenä päivänä kerroin, että jokaiseen joulukalenteripostaukseen kommentoimalla on mukana arvonnassa. Palkintona on siis kolmelle onnettaren suosimalle jotain muitaihaniamaista ja arvaattekin ehkä mitä. Nimittäin jokainen voittaja saa valita joko Jätski-printin tai sitten Aarrekartta-pariskunnan. Nyt siis kannattaa kommentoida joulukalenteripostauksia vaikka joka päivä jouluun saakka (saa kertoilla ihan mitä haluaa tai jos vaikka keksii mistä joululaulusta sen päivän tekstit ovat, niin siitä jotain muisteloita, niitä on hurjan kiva lukea!) tai sitten myös tähän postaukseen kommentoimalla olet mukana arvonnassa. Onnea matkaan ja hyvää torstaita mursselit!

aarrekarttaprintti3_kumpiki

jatskiprintti2

39 Comments

 1. Reply
  LauraLumina

  Pidän todella paljon joulukalenteristasi 💖 Ajattelin että kokeillaan tuota jäätelökoriste ideaa neiti 4-vuotiaan kanssa ja fiilistellään väreillä :) Jaoin idean facessakin,muillekkin iloa ja vinkki ihanaan blogiisi.

 2. Reply
  Roosa

  Ihania kaikki sun jutut! Ootte ihanuuden kyllästämiä kun teillä virtaa ihania juttuja!

  Me oltiin tänään koulun joulujuhlassa.
  Tosi kivaa kun nuita on edessä nyt joka vuosi!

 3. Reply
  Tinsku

  Sinun ihanuudet saa hymyn huulille! Muutenkin toivon että tää joulukalenteri homma vaan jatkuis, hih :) oma 2-vee poju on aivan liekeissä tontun yllätyksistä joita meillä on ilmestynyt joka päivä :’) samoin hän on liekeissä jäätelöstä, kuvaa niin mun pojua tuo teitsin teksti: kaikki mitä Sampsa tarttee on jätski!! :D <3

 4. Reply
  Lyriikka

  Oi, miten ihanaa! Sinun tyylisi uppoaa minulle. Olen rakastanut joulukalenteriasi ja niiden tekstejä ja kauniita asetelmia ja kuvia. “Kaikki mitä tarviit on jätski” on hyvin lohdullinen toteamus ja joskus hyvinkin totta. Kiitos joulutunnelman luomisesta.

 5. Reply
  Anniina

  Hei, nuo aarrekartat on kyllä todella ihania. Mietin, pitäisikö kaivaa omat vesivärit eteen ja tehdä myös oma aarrekartta. Itselläni on viime aikoina ollut kova “käsityö-masennus” ja en saa oikein mitään aikaiseksi. Jotenkin outoa, kun yleensä syksyt ja talvet on ainakin itselleni käsitöiden ja tuunausjuttujen parasta aikaa inspiraation suhteen. Mutta ei kai sitä kannata väkisin tehdä, kun eiköhän se askartelu intokin sieltä joskus palaile. Nyt voin sitten vaikka keskittyä ihailemaan muiden tekemiä ihania juttuja.

 6. Reply
  Anu

  Instan puolella joulukalenteri on tosi kiva piristys, kun aamukahvia juodessa selailee sitä läpi. Aina kuumeisesti mietin mistä biisistä milloinkin kyse!

  1. Reply
   Tiina Post author

   Ihan mahtavaa! Silleen toivonkin, että se olis just sellanen kahvihetken piristys. Ootko kekkassu kaikki vai onko pitäny googlettaa?

 7. Reply
  Miia

  Meille tulikin jo aarrekarttoja, ja tarkoitus oli antaa myös kummallekin kummitytölle yksi. Kun kartat saapuivat, oli heti selvää, että kartat lähtee samaan osoitteeseen, ne kun niin täydentävät toisiaan. Nyt toiselle kummitytölle lienee hommattava uusi setti tai keksittävä jotain muuta.

 8. Reply
  naurispelto

  Oi, että tykkään noista aarrekartoista! Lueskelen joulukalenteriasi, tosin hieman jälkijunassa näiden joulutouhujen lomassa. Ihana istahtaa välillä katselemaan kauniita asetelmia :)

 9. Reply
  Riksu

  Kääks, kui mullon ihan menny ohi se aiempi arvontamahollisuus?? Kaikkia luukkuja olen kyllä ihastellen huokaillut. Tykkään valtavasti sun tyylistä tehdä asioita ja luoda positiivista energiaa ympärillesi! Kiitos siitä ja lämpöistä joulua sulle ja lähimmillesi! <3

 10. Reply
  TRAP

  Oli parasta, kun kerroin tänään puuropöydässä E:lle, että äidin ei tarvii enää mennä viikonloppuna töihin kuin vain kerran. Ne iloiset silmät ja onnellinen “JES!” huudahdus. Hyppy uuteen oli sittenkin hyvä valinta!

 11. Reply
  PaulaR

  Ihana joulukalenteri on kyllä tämä sun! Ja nuo printit! Kartat sopis ihan täydellisesti juniorin huoneeseen, missä on muutakin kartta-aiheista, ja jätskeille löytyis oiva paikka aikuisten makkarin seinältä. :)

 12. Reply
  Mirva Laine

  Ihanaa joulun aikaa myös sinulle ja perheellesi. Voi kunpa voittaisin printin. Sopisi uudistettuun pojan huoneeseen täydellisesti 😊.

 13. Reply
  Ristirouva

  Nää on niin ihania, erityisesti tuo jätskiprintti! Taisin tallentaa sen Pinterestiin inspiraatioksi jo silloin kun se ekan kerran vilahti blogissa… Kartatkin kelpaisi, oot kyllä taitava!

Leave Your Comment