Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

JÄÄTELÖT KUUSESSA

Kuinka monia joulukalentereita olette tänä vuonna tässä joulun alla seurailleet? Niitä on ollut monenlaisia täällä blogeissa, facebookissa ja instassakin ja monet on olleet aikas ihaniakin. Yks mun lemppareita on ollut tuo Styleroomin DIY-kalenteri. Siellä Styleroomin omat bloggaajat ovat vuorollaan tehneet oman luukkunsa ja siksipä se onkin ollut kiva, kun siellä on niin monenlaista ja tekijänsä näköistä luukkua. Ja tittidii, tänään on mun vuoro!

Yritin keksiä jotain, mikä näyttäisi muitaihaniamaiselle, olisi jotain perinteisistä joulukuusenkoristeista poikkeavaa ja jota voisi tehdä koko perhe yhdessä. Ehkette vallan yllätykään, että me täällä tehtiin koko perhe jäätelökuusenkoristeita! Tää on ehkä ollut semmoinen jäätelövuosi. Eli siis tuosta vaan kuulkaa joulukalenteriluukun puolelle, siellä on kattavat ohjeet kuvineen kaikkieen, niin pääsette itsekin hommiin jos sille linjalle lähettä!

Jäätelökuusenkoristeet

Jäätelökuusenkoristeet

jäätelökuusenkoristeet

 

Leave Your Comment