Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PUOLIKAS KRANSSI

kranssi3

Viime perjantain kransseista tämä puolikas päätyi sänkyni yläpuolelle. Se on vähän sellainen paikka, etten ole oikein löytänyt mitään mitä tahtoisin siinä olevan, mutta koen tyhjän seinän vähän vaisuksi ja tylsäksi tyhjillään. Siksi siinä käväisee aina milloin mitäkin, jotka kuvissakin vilahtelevat. Tämä kranssi toi mukanaan ihanan tuoksun ja siihen tuoksun alle onkin ollut mukava nukahtaa. Kauniiltakin se minun silmääni näyttää. Ehkä se pysyy siinä (ainakin ensi vuoteen).

kranssi2

kranssi4

kranssi1

PS. Muistattehan, että päätin, että tänä vuonna haluan kiittää lukijoitani ja palkitsen muitaihaniamaisella yllätyksellä kolme joulukalenterikommentoijaa. Kannattaa siis kommentoida luukkuja. Osallistua voi vaikka joka päivä aattoon saakka. Mieluusti kuulisin tarinoita, joita luukut tuovat mieleen tai ihan vain kuulumisianne siltä päivältä!

7 Comments

 1. Reply
  julie

  Tiina, nyt kommentoin. Olen seuraillut sinun blogiasi vuosia ja pysynyt muutossakin mukana. Ja kuinka laiska olen ollutkaan kertomaan ajatuksistani, vaikka kyllä sinä ne ansaitsisit kuulla. Nimittäin olet valloittava. On ollut uskomattoman ihanaa saada katsella inspiroivia kuviasi, taidetta ja askaretta, mitä pienin kätösin loihdit meille muillekin iloksi. Ja yhtään vähäisimpänä ei ole sinun persoonasi, joka paistaa tänne pohjoiseen saakka- ehkä sinulle tuttuun kaupunkiin, jossa puhutaan nää ja mää ja ollaan iha ölövinnään. Pidä tuo hymy ja ote elämään. Me jokainen tarvimme oman Tiina-sankarin arkeemme!

  1. Reply
   Tiina Post author

   Voi apua, kiitos näistä sanoista! <3 mua ihan alkoi itkettää. Vaikka niinhän mää haluan blogin olevankin, että se toisi iloa. <3 Kiitos! Kaikkea hyvää ja ihanaa sinne pohjoiseen! Ja rauhaisaa joulua!

 2. Reply
  heiskav

  Oon haaveillu kranssin tekemisestä, mut se on tuntunu vaikealta. Tää sun versio näyttää vähän iisimmältä. Jospa saisin aikaseks kokeilla neulomisilta. :)

 3. Reply
  naurispelto

  Varmasti tuo hyvät unet kranssi tuoksuineen ja tuossa pääsee kyllä visuaalisestikin oikeuksiinsa. Tuli mieleeni tästä, että on jotenkin rauhoittavaa, että sängystä näkee heti herättyään tai nukkumaanmennessä jotain kasveja tai muita luonnonmateriaaleja. Kukkia pidän kesäaikaan yöpöydällä usein ja nyt on huonekuusi pienellä kukkapöydällä makkarissa se, mitä tulee heti aamusta ihasteltua (kun on ensin poistanut ne pienet varpaat ja muut sieltä silmistä ja suusta ;D).

 4. Reply
  Roosa

  Tykkään tästä!
  Sun koti on sellainen kannustin minulle että värit on minunkin oma juttu, vaikka kovasti vaalean ja mustavalkoisen perään oo yrittäny ankaroitsea kotia. Mutta värit ne kuitenki pysyy!
  kuvasta vielä. .
  Petivaatteetkin näyttää siltä että tekisi mieli pujahtaa tuonne pesään!

  1. Reply
   Tiina Post author

   Kiitos Roosa! Ihanaa olla kannustimena. Määki monesti muka kuvittelen jotain harmonista ja ns. väritöntä ja vaikka sen toteuttaisinkin, niin ei se oo se mun juttu. :)

Leave Your Comment