Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

IHANAA VIHREÄÄ JOULURALLISSA

huiskulahommia0

Hersyvää naurua, tuulen mukaan lähteneen pipon perässä juoksemista ja lisää naurua, takkeja narikassa rappukäytävässä, maa-artisokkakeittoa ja hunajanmaistelua, bingovoittoja ja hyvin luistaneita tanssiaskelia. Eilen minulla oli ilo saada osallistua aivan mahtavaan Jouluralliin, jonka Riikka, Susanna ja Annika olivat järjestäneet. Mukana oli pieni porukka sisustusbloggaajia ja kiersimme illan mittaan myrskyisässä säässä pitkin Punavuorta eri kohteissa suorittamassa rallitehtäviä ja tutustumassa kivoihin paikkoihin, ihmisiin ja asioihin.

Oli ihan älyttömän hauskaa kaikkialla ja instagramiin postattiinkin melkoinen määrä #jouluralli-kuvia. Illan viimeinen kohde oli Vihreän Talon Annikan kotona, jossa Riikka opasti meitä tekaisemaan ihanista, huumaavan tuoksuisista kukista ja kasveista minikransseja tai viherviirejä. Oli ihanaa seurata, kuinka kaikki (vähänniinkuin) keskittyivät viininjuonnin ohessa askartelemaan kukista melkoisia luomuksia. Lopputulokset olivat niin kauniita ja myös tekijöidensä näköisiä, että niistä ehkäpä jopa tunnistais kuka on tehnyt minkäkin. Tykkäsin tosi paljon tekemisestä, mutta en mää kyllä mikään mestarikukkiensitoja ole, siihen tulokseen tulin (taas). Sillä ei onneksi ole niin väliäkään, itse tekeminen oli jo niin mukavaa ja aivan parasta oli se, että tehtiin yhdessä niitä!

huiskulahommia1

huiskulahommia2

huiskulahommia11

huiskulahommia7

huiskulahommia9

huiskulahommia8

huiskulahommia4

huiskulahommia6

huiskulahommia10

huiskulahommia5

huiskulahommia3

Kuvat otti Vihreän Talon Annika ja ihanat ihanat kukat ovat Huiskulasta. Kiitos!

2 Comments

  1. Reply
    kettu

    Hienoja! Oma viimeisin kranssiviritelmä koostui kuivuneen ja neulasensa tiputtaneen kuusen oksista ja pihapuskista kerätyistä marjoista. Seuraavaksi voisi ehkä kokeilla vihreämpää versiota :D.

Leave Your Comment