Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

1 // 24

JOULUKALENTERI muitaihania.com TIINA ARPONEN

Ensinnäkin, lämpimästi tervetuloa tämän vuotiseen Muita Ihanian joulukalenteriin. Jee! Tulossa on viimevuotiseen, tuttuun tapaan joka päivälle oma luukkunsa pienellä tarinalla, ehkä hoksaatte sanoista jotain tuttua tai löydätte uutta. Tällä kertaa varsinaisen luukkukuvan lisäksi näistä postauksista löytyy making of -kuvia. Taltiointi siltä hetkeltä, kun kuva on otettu, mutta jälkiä ei olla vielä siivottu.

Päätin, että tänä vuonna haluan kiittää lukijoitani ja palkitsen muitaihaniamaisella yllätyksellä kolme kommentoijaa. Kannattaa siis kommentoida luukkuja. Osallistua voi vaikka joka päivä aattoon saakka. Mieluusti kuulisin tarinoita, joita luukut tuovat mieleen tai ihan vain kuulumisianne siltä päivältä! Kivvaa kivvaa, tästä aloitetaan lähtölaskenta jouluaattoon! Tervetuloa ystävät hyvät.

Viimevuotiseen kalenteriin ja kuukauden kuluessa vanhempiin luukkuihin pääset tästä.

JOULUKALENTERI muitaihania.com TIINA ARPONEN

35 Comments

 1. Reply
  henna

  ou wau, hieno joulukalenterin aloitus! sai hymyn huulille ja aamun pelastettua, kiitos sinulle.
  näitä odotan innolla lisää <3

 2. Reply
  MiKri

  Tuli tämän luukun lyriikoista mieleen Raskasta joulua -levyn versio kyseisestä joulubiisistä! Se on hauskan nopeatempoinen :D

 3. Reply
  **Pupuna**

  Tunnelma suoraan metsän jouluun, jättimäisten kuusten ympäröimään juhlaan, sekä piparin leivontaan äidin kanssa. Lapsuuden joulut.

 4. Reply
  Ritu

  Kiitos ihanasta blogista. Aurinkoinen ja pirteä luonteesi välittyy tekstien ja kuvien kautta lukijalle. Kiitos kun tuot aurinkoisuutta pimeän keskelle. :)

 5. Reply
  margareta

  Tämä joulukalenteri tuo ehdottomasti sen oikean joulufiiliksen! Viime vuotinen oli
  i h a n a , joten en malta odottaa mitä luukkujen takaa nyt paljastuu.:-)

 6. Reply
  Mirella

  Aivan ihana joulukalenteri. =)
  Pitäneekin heti jo tänään iltaruoalle valmistaa riisipuuroa unohtamatta sitä voisilmää.
  Mieheni kyllä kuorruttaa puuron pinnan aina kanelilla ja sokerilla.

 7. Reply
  heiskav

  Mä meinasinkin Parolassa kysyä, että onko kalenteria tulossa tänä jouluna!:) En sitten kehdannut, ku se olis voinu tuntua ahdistavalta, jos et sellasta olis tänä vuonna tehnytkään..

  1. Reply
   Tiina Post author

   Heh, ei olis tuntunut ahdistavalta vaikkei olis ollutkaan :) Mutta tänä vuonna aloitin jo lokakuun alkupuolella tän tekemisen, että panostettu kyllä on :D

Leave Your Comment