Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

VIELÄ EHDIT TILAAMAAN ÄLYHIENOT JOULUKORTIT

Viime jouluna te blogini lukijat saitte valita neljä suosikkianne joulukorttikuvista. Melkein tässä syyskiireissä unohdin ne, mutta nyt olisi mahdollisuus tilata neljän kortin satsi (kuvassa) (ja omissa viimevuotisissa luukuissaan: 9, 5, 4 ja 1) ja se ehtii vielä täksi jouluksi sinulle ja ehdit postittaa ne vielä ystävillesikin. Jos tahdot korttisatsin (tai useampia), niin laita pikaisesti (viimeistään keskiviikkona 2.12.) sähköpostia osoitteeseen muitaihania♥gmail.com. Hinta on 11 euroa, joka sisältää postituksen. Itse kortit ovat valkoreunattomia neliön mallisia kortteja kyseisillä kuvilla. Tuossa alla olevassa kuvassa ne ovat pieniä teetettyjä valokuvia.

joulukaltsu_kooste1

 

Leave Your Comment