Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KUN ON TOSI KIVAA, UNOHTAA OTTAA KUVIA

markkinat2.jpg

Noh, tuota, otsikko on hitusen harhaanjohtava, sillä tänään myyjäisiin mennessä ihan pikkuisen saattoi kiroilututtaa, mutta tiiättekö, kyllä se siitä iloksi muuttui. Niinkuin aina tekee. Myyjäispäivä Parolan asemalla oli tosi tosi kiva. Ihmisiä oli saapunut paikalle jo jonollisen verran ennenkuin ovetkaan olivat auki, kauppa kävi ja tunnelma siellä aseman vanhassa odotushallissa oli ihana. Sellainen kotoisa, hempeä, kaunis, luonnonvalkoinen, rosoisa, herttainen, jouluisa ja lämmin. Paikalla oli liuta bloggaajia, joista monista on tullut itselleni vuosien saatossa, osa blogin kautta, osa muita reittejä, hyviä ja rakkaita ystäviä. Siksikin tuollaiset tapahtumat antavat itselle ihan hurjan paljon. Olla kaltaisessaan (tai tietty vähän paremmassa) seurassa, vitsit ja nauru raikaa, siinä myyjäistoiminnan ohessa ja loppua kohden varsinkin, kun tunnelma aina vähän kevenee ja ihmisiä on vähemmän. Ja vitsit mitä tavaraa siellä oli! Ne naiset on niin lahjakkaita! Hanna-Riikan keramiikkauutuudet, uuh! Pinjan tajuttoman söpöt himmelit! Riikan herkkikset kasvijulisteet ja kalenterit, lovelovelove! Annikan tuoksukynttilät! Rillan puukuuset! Katjan korvikset, joista yhdet killuu mulla muuten korvissa just nyt! Ja kaikki muu! Ja Katjan upea Parolan asema!

Ja mikä tärkeintä tuollaisessa tapahtumassa, ihmiset. Ne ja te. Kiitos. Oli monta mukavaa kohtaamista lukijoiden kanssa, se on aina ihan mahtavaa, koska aika monesti tuntuu sille, että täälläköhän mää yksin bloggailen, vaikka siis näenhän mää, että seuraajia on ja instagramissa tykätään ja snapchat laulaa. Mutta että jos se kaikki onkin silmänlumetta. Ei muuten oo. Te ootte ihania, kiitos, että luette mun blogia ja ootte monet olleet hullun kauan mun matkassa tällä tiellä.

Mulla on ihana ihana lauantaiolo ja kiitollisuus ja onni. Tuo kuvassa näkyvä pullaa syövä kultainen poikakin päivän päätteeksi oli niin suloinen ja hurmaava tänään siellä mun myyjäisapuna, että voi rakkaus sitäkin! Pus pus kaikille, kiva että ootta!

markkinat1

 

Leave Your Comment