Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

VAUVOJEN RUTISTELUPEHMOJA HUOMENNA JOULUMARKKINOILLA

Parolan aseman Joulumarkkinat 600px

Mietitkö mitä kivaa sitä tekis huomenna? No hei ei hätää, hurauta autoretkelle tai lauantaiselle junamatkalle tai ehkäpä jopa kävellen Parolan Asemalle Joulumarkkinoille. Paikalla on monta ihanaa bloggaria myymässä ja tunnelma on varmasti ihana, sen verran komeaan paikkaan olla menossa!

Minut löytää sieltä siis myös. Mukanani on mm. näitä vauvojen pieniä rutistelupehmoja, jotka ritisevät rutistettaessa ja joissa on nauhanpätkiä pienille sormille hiplattaviksi. Lisäksi löytyy aivan kertakaikkisen uutuuksia, niin uutuuksia ettei kuviakaan vielä ole, nimittäin Aarrekartta-henkisiä printtejä ja joulua (ja siitä keposasti kesää) vasten sopivat Jätski-printit.
Nähdään siellä! Ja tähän sellainen pusuemoji, tiks!
rutistuspehmo2

rutistuspehmo4

rutistuspehmo3

rutistuspehmo1

 

Leave Your Comment