Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

VOI KUNPA HUVITTAIS!

keskeneräinen neuletakki

purettu pipo

lankamytty

Mää oon tainnut tehdä tällaisia postauksia vuosien saatossa jo vaikka kuinka monta, mutta tämä on hyvä lisä niihin kaikkiin. Lankapostaus! Mulla on tuolla lipaston alalaatikossa mun lankavarannot. Niitä on kertynyt sinne vuosien saatossa erinäinen määrä, välillä oon neulonut lankoja enempi pois kun taas vaikka viimeisen vuoden aikana langat ovat lähinnä seisoskelleet. Oon aika tarkka lankahankinnoistani, en halua yhtään mitään lojumaan sinne ja odottelemaan inspiraatiota, vaan hankin lankoja aina siihen tarkoitukseen, jonka aion toteuttaa. Tai siis kaikki tämä ajatuksen tasolla. Eihän siellä muuten noita nyssyköitä ja keriä olisi noin paljon.

En ole ehtinyt vauvavuoden aikana paljon neulomaan, ehkä osittain siksi, että vauva nukkuu olohuoneessa, enkä minä siis istuskele ikinä sohvalla television ääressä silloin kun on neulomisaika, eli iltaisin ja öisin. Se on se mun neulomispaikka kaikista eniten. Monta neuletakkia on kesken, taitaa olla jokaiselle lapselle omansa. Liekkö ikinä valmistuvat. Yksi hieno pipokin on puikoilla, se on se mihin seuraavaksi kyllä isken, toivottavasti saan sen joskus esille teillekin. Ryijylankojakin siellä on, niitäkin olisi mukava solmia. Siihen asti, kunnes inspiraatio iskee ja on sitä paljon kaivattua aikaa, ihailen lankoja koreissaan ja annan vauvan välillä avata alimman laatikon ja repiä keriä lattialle ja tunnustella niitä. Ehkä samalla innostun itsekin.

Blogia pitkään seuranneet tietävätkin, että olen tässä vuosien saatossa innostunut ainakin pipoista melkoisesti, niin paljon, että niistä koostin valokuvagallerioitakin lukijoiden pipoista ja Pilvenreunalla-villatakit olivat kyllä omassa ajassaan suuri juttu. Eivätkä pelkästään mulle, vaan aikas monelle muullekin. Oikeastaan vähän tekisi mieli tehdä sellainen kymmenvuotiaan tytön versio pilvenreunallasta. Ainakin tuo uusi ihana kultainen jalkalamppu olis tuomassa valoa.  Innostuisinpa!


nyssäkät

hattaralankoja

olohuone muita ihania kultainen jalkalamppu

4 Comments

  1. Reply
    Assi

    Valloittavan värikäs ja iloinen blogi! Samalla löytyi aivan täydellisen ihana sarjapöytä. Onkohan mahdollista saada vinkkiä mikä/miten/mistä ovat peräisin?

Leave Your Comment