Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

YKSI

ruu13

Voi sinä pieni ihminen. Tulit elämäämme vuosi sitten ja toit mukanasi niin paljon. Rakkautta, iloa, onnea, naurua ja ihanuutta. Olet niin suloinen ja hurmaat ihmiset ympäriltäsi. Nyt olet jo vuoden vanha, tai nuori. Sinulla on kahdeksan hammasta ja olet osannut kävellä itseksesi jo 13 päivää. Osaat kiivetä olohuoneen pöydälle, seisot siinä varovaisesti, mutta onnessasi saavutuksestasi. Lähelle tullessasi haluat hypätä siitä syliin ja kikatat.

ruu7

ruu8

Kun sinua kehuu, alat taputtamaan ja kun sinulle taputetaan, nostat kätesi ilmaan ja ympärillä olevien ihmisten pitää tehdä samoin ja huutaa sinulle jee! Silloin sinä hehkut ja hihkut ilosta. Sisaruksesi palvovat sinua ja sinä heitä. Seuraat perässä mitä he tekevät ja jos pääset pikkulegolaatikolle, mylläät legoja kuten hekin, he vain etsivät sieltä jotain, sinä sekoittelet. Annat pusuja vain siskollesi, mutta veljesi saa sinut aaaiiiiii-halimaan lähes milloin ja mitä vain.

ruu6

ruu2

Joskus sinulla menee hermot bussissa tai raitiovaunussa, mutta rauhoitut sillä hetkellä, kun ovet avautuvat ja poistumme kyydistä. Sinulla on maailman söpöin takatukka ja ihanat ruskeat nappisilmät, jotka eivät jää huomaamatta. Tykkäät tosi paljon tanssia, mikä tahansa musiikki tai tv-mainos saa sinut hytkymään, istuallaan, seisoen tai sylissä. Lempilelujasi ovat puupalikat, joista tykkäät tehdä torneja ja kaadella niitä, mutta imurin suutin ja varsi on silti se siistein juttu, josta tykkäät, jos ei lasketa johtoja ja mikrofoneja. Suutut, jos joku kehtaa ottaa sinulta nappaamasi haarukan pois.

ruu10

Olet reippaasti isossakin seurassa, et ujostele etkä vierasta, mutta äidin syli on silti se tärkein ja sinne usein haluat. Ja pääset, äidin syli on sinulle aina auki. Olet rakkain ihanin pieni pikku-Ruu, onnea ihana!

ruu17

ruu1

8 Comments

 1. Reply
  naurispelto

  Onnea pienelle muruselle :) Tuntuu kauhean kaukaiselta nuo yksivuotisajat, vaikka meidän pienimmäinen täyttää tällä viikolla kolme, että ei siitä nyt niin kauan oikeasti ole. Meillä on myös tommoinen hassu kirahvi kieli ulkona. Kivannäköinen simppeli, mutta hauska kakku päivänsankarilla :)

  1. Reply
   Tiina Post author

   Kiitos! :) <3 Niinpä, aika kuluu niin kauheeta vauhtia, että ei ollu kyllä siis mitään mielikuvaa taaskaan että millaisia ne yksvuotiaat on, ennenku täällä just nyt semmonen on :) Ja kakkukiitos! Haaveilin hienosta mutta päädyin samanlaiseen ku aina :D

 2. Reply
  Minea

  Mistä tuo ihana paita on? Oletko itse tehnyt sen? Jos olet, millä olet tuon hienon päärynän piirtänyt huppariin? Vinkkejä ihastuneelle? ☺️

  1. Reply
   Tiina Post author

   Oi kiitos! Valitettavasti huppari on ihan vaan Zaran lastenosastolta tyttöjen puolelta. Mutta tuollaisenhan vois ihan vaikka maalata kangasvärein paitaan, on sen verran eläväinen se pinta :)

Leave Your Comment