Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

HELMIHEIJASTIN

heijastin2

heijastin1

Marraskuu on alkanut käsittämättömän kauniine auringonlaskuineen ja vaaleanpunaisine pilvineen. On ollut hanskattomat kelit, on voinut kulkea takki auki ja ihan vihreääkin vielä, mutta kun päivä painuu iltaan, tulee kyllä todella pimeää. Kaupoista löytää harvemmin simppeleitä heijastimia, joten kun vastaan tuli ihan vain pyöreä perusheijastin, nappasin niitä muutaman matkaani ja humpsautin ne rikkoontuneesta kaulakorusta jääneisiin puuhelmiin, niin aikas söpö heijastin oli sitten siinä. Pyysin ystävääni kuvaamaan heijastinta, kun se heiluu takin helmastani ja siinäpäs kävi sitten niin, että kuvaaja tahtoikin heijastimen itselleen. Pitää siis tehdä muutama uusi, että olisi jokaisessa takissa omasta ja näitä voisi aivan hyvin tehdä joululahjoiksikin. Itse muuten tykkään siitä, että heijastin roikkuu pitkässäkin takissa aivan tuolla helmassa. Tuntuu, että silloin se heiluu käytössäkin enemmän ja olen näkyvämpi hahmo pimeässä.

Tarvitset siis muutaman eri kokoisen puuhelmen, nahkanauhaa ja heijastimen. Pujota nauhaan ensimmäiseksi heijastin, ja sen jälkeen narun molemmat päät helmien läpi. Lopuksi tee napakka, tiukka solmu (jätä vähän ylimääräistä “tyhjää” nauhaa ennen solmua). Kiinnitä heijastin vaikka takin helmaan tai jos se tuntuu liian isolta ja raskaalta, niin vaikka rattaisiin!

heijastinmina2

heijastinmina1Kaksi alinta kuvaa Kaisa Palomäki.

6 Comments

Leave Your Comment