Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KIITOS NYT TEEVEESSÄ

kuvakaappauskiitos

Viime keväänä jo hehkuttelinkin, että sain olla mukana tekemässä todella mukavaa ja lämminhenkistä lastenohjelmaa. Nyt eletään sitä aikaa, että Kiitos pyörii MTV Juniorilla. Siinä lapset kiittävät aikuisia itsetekemillään lahjoilla, jotka he tekevät kolmen kädentaitajan kanssa. Jokaisessa jaksossa yksi lapsi yhden taitajan kanssa. Mun kanssa askarrellaan, Kirstin kanssa leivotaan ja Uolevin kanssa nikkaroidaan. Ohjelma on kyllä aika ihana. Melkein jokaisen jakson katsottuani on vähän joutunut silmäkulmiaan pyyhkimään, koska lapset ovat aikas herttaisia aina lahjojensa kanssa ja vastaanottajat usein liikuttuneita, niin märsäilyksihän se saattaa mennä. Itsensä katsominen televisiosta on taas sitte aivan eri juttu, se ei oo usein ihanaa eikä itketä, ainakaan samasta syystä, heh. Tykkäsin silti tosi paljon tehdä tätä, lasten kanssa oli mukavia päiviä, koko työporukka oli huippu ja lastenohjelman tekeminen on ollut haaveenanikin aina. Nyt se kävi toteen. Kiitos!

Kiitos kirjontatyö Tiina Arponen  muitaihania.com
kiitos51

kiitos31

kiitos21

ps. Jos haluttais nähdä ohjelmaa eikä kotoa ei löydy kanavapakettia, jolta Juniori näkyy, niin sen voi ostaa Katsomosta kuukaudeksi kympillä.

Ensimmäinen kuva kaapattu Katsomosta.

2 Comments

  1. Reply
    Jenniina

    Oiii tää on ihan pakko nähdä :) :) Varmaan tulee mun uudeksi lemppariohjelmaksi :D Mä oon nähyt eräässä toisessa, ihan muunlaisessa yhteydessä juttuja, joista oot tullut mieleeni ja oon ajatellut että ihan ko Tiinan tekemä :)

Leave Your Comment