Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

HAPPY HALLOWEEN

happyhalloween2

happyhalloween1

Tänä vuonna ostin ensimmäisen kerran kurpitsan ja vähän jännittyneenä aloin sitä kaivertamaan. Päätin jo heti alkuunsa, että pelottavaa en tee. Jotenkin muutenkin mulla on asenne tähän juhlaan sellainen, että hauskan kautta mieluummin, kuin pelottavan. Musta-oranssi väriyhdistelmäkin on niin melko epämuitaihaniamainen. Tästä tuli tosi hauska ja tuo kukka silmää vinkkaavan kurpitsatyypin päässä, ai että! Että Happy Halloween vaan!

4 Comments

 1. Reply
  Norsis

  Tää on ihana! Mä en ole vielä tähän Halloween-touhuun kans lähtenyt kun tuntuisi järjettömältä opettaa lapselle että tämmösiä ja tämmösiä tosi pelottavia juttuja on, hämähäkit on pelottavia ja sit on näitä muumioita ja zombeja vai haluisitko pukeutua kenties kummitukseksi tai sarjamurhaajaksi (päiväkodissa ei näihin ole vielä törmännyt kun pienten ryhmässä ei ollut naamiaisia koskaan ja nyt hän onkin kotona kun olen äitiyslomalla). Toinen kun elää vielä niin viatonta lapsuutta. Mutta toki sitten jos kiinnostus sellaiseen lähtee lapsesta itsestään niin lupaan kyllä olla messissä ja leipoa karmivia herkkuja ym. Mutta tosiaan, kurpitsalyhdystä ei ole pakko tehdä pelottavaa!!! Tuo on tosi suloinen! Ja pelottavan sijaan voi tehdä esim ällöttävää kuten mun pikkuserkku oli leiponut ihan huikeen kissahiekkalaatikkokakun jossa oli kakkapökäleitä!

  1. Reply
   Tiina Post author

   Kiitti! No niinpä, mää oon kans jo pelkästään siitä, että jos ite pelkää jotain hämähäkkejä tai ampiaisia, niin en halua sitäkään pelkoa suoraan lietsoa lapsiini. Oon tämän asian tiimilta pitänyt kädessäni mm. sammakonpoikasia joita en todellakaan olis pitäny ilman lapsia. :D
   Sanoin lapsille kans, että ei tarvii olla pelottava hahmo, kun molemmilla oli koulussa ja tarhassa naamiaiset. Eivätkä olleetkaan. Ja nimenomaan, ällöttävä on paljon parempi ku pelottava. :D Nyt kyllä kaikkinensa tuntui tänä vuonna, että ameriikanmeininki tän kaiken suhteen on rantautunut tänne.

Leave Your Comment