Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

BANAANIPILVI SEINÄLLÄ

lipasto4

Samalla, kun tytön pöytä sai uuden paikan, päätyi lipasto pöydän vanhalle paikalle. Tykkään tästä lipastosta yllättävän paljon, se on Ikean Tarva-sarjaa, josta maalasin jalat valkoisiksi ennen kokoamista. Laatikoihin mahtuu ihan riittävästi tavaraa, vaikka syvyyttä lipastolla ei valtavasti olekaan. Kaikki mikä ei ole mahtunut, on karsittu kiertoon ja varastoon. On autolaatikko, pikkutavara-eläinhahmo-petshoppi-laatikko, pelilaatikko, kaikki-mikä-ei-kuulu-oikein-minnekään-laatikko (tietysti!) ja ylimmässä on kaikki lastenhuoneen pienelektroniikka ja niiden laturit.

Seinälle tein ihanasta banaanipaperista pilven, josta sataa washiteipistä leikattua syyssadetta. Paperi on ihan vain lahjapaperiarkki, jonka löysin Papershopista. Se on lempikauppani ja usein en uskalla mennä sisään, koska aina käy niin, että tarvitsen sieltä jotain (mitä en oikeasti juuri siinä hetkessä tarvitsisi tarvita).

lipasto3

lipasto2

lipasto1

 

6 Comments

  1. Reply
   Tiina Post author

   Oi kiitos Ninni! En ollut muistanut koko asiaa, että teinkö muutosilmoituksen silloin, mutta nyt on ainakin tehty. Pitäis piakkoin vaihtua sinnekin ja näkyä postaukset.

 1. Reply
  heini

  hei ois mukava lukea postaus ompelunurkkauksestasi…eli nähdä kuvia siitä ja sun säilytysratkaisuista esim.missä säilytät ompelulangat ym…

Leave Your Comment