Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

IHAN PIKKUSEN JOULUFIILISTÄ

joulukaltsufiilistelya

jouluklatsufiilistelya

joulukaltsufiilistyelya4
joulukaltsufiilistelya2

Viime vuoden joulukalenteri oli huiman suosittu sekä blogin (löytyy avainsanan joulukalenteri alta), että Instagramin (#muitaihaniajoulukalenteri) puolella ja ilokseni kerrottakoon, että tänä vuonna tulee jatkoa! Oon ollu joulufiiliksissä viimeisen viikon ajan niin paljon, että nauratti mennä kyselemään kaupasta, etteikö heillä tosiaan oo enempää joulukoristeita jo myynnissä. Halloweenin jälkeen sitten, vastasivat. No niin, joo, oon aivan samaa mieltä, mutta tämä into tehdä joulukalenteria etukäteen on hyödynnettävä.

Oonkin jo kysellyt joululauluja snäpin puolella, mutta kyselenpä vielä täälläkin, että nyt saisi ehdottaa hauskoja/kreisejä/ankeita/huonoja/pöljiä/ihania/kauniita joululaulujen sanoja. Ehdottamasi sanat saattavat päätyä joulukaltsuun!

Hei, ennää 34 päivää ja on joulukuu!

2 Comments

  1. Reply
    Marketta

    Mun sydän pakahtuu aina kun mä nään uuden postauksen! Kiitos Tiina ilosta ja sydämentykytyksistä, mitä jaat ympärillesi!

Leave Your Comment