Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MATTO KEITTIÖSSÄ

mattokeittiossa1

Olen vähän uhkarohkeaa sorttia. Ainakin siinä mielessä, että vaihdoin keittiöön maton, joka on vaaleahko ja joka ollut alunperin olohuoneessa, mutta päätyi keittiöön lastenhuoneen kautta. Matto on tosiaan musta-valkoinen ja en aio laittaa syöttötuolin alle mitään suojaa… Tai no, tässä muutaman päivän jälkeen olen jo hieman ehkä pikkiriikkisen saattanut miettiä vähän harkitsevaan sävyyn sitä sellaista Ikean muovista tuolinalustaa. En tiedä, onko se oikeasti siihen tarkoitukseen, mutta sellainen meillä oli edellisen vauvan aikaan. Onhan se vähän mälsä ja ankean käytännöllinen. Siihen on syynsä, miksi haluan maton keittiöön. Lämpimäksi, pehmoiseksi varpaiden alle. No, katotaan, voihan sen viiä pesulaan millon vaan ja vaihtaa pois. Edellinen matto oli äitini virkkaama pyöreä trikookuteinen matto, joka ihanasti keräsi murut pitsikuvioiden väliin eikä tarvinut imuroida joka päivä, heh. Tulee mukava olo, kun huone piristyy ihan vain sillä, että kotona vaihtaa tavaroiden paikkoja. Sellaisia mattoajatuksia täältä tähän maanantaihin. Aurinkoista viikkoa kaikille!


mattokeittiossa2

mattokeittiossa3

4 Comments

 1. Reply
  sanna matilda

  Meille tulee matto ruokapöydän alle ehkä joskus kymmenen vuoden päästä… Moppasin meinaan tupakeittiön lattian aamusella ja illalla jo meinas jäädä ruokapöydän kulmilla jalka lattiaan kiinni. Koska tuoremehu. MItä isosisarukset edellä, sitä pienin perässä. Meillä meinaan 1v8kk kuopuskin jo käy omatoimiseti jääkaapilla (saa täyskorkean kalustepeitteisen jääkaapin oven ihan itse auki!) mehua ja muuta tarpeistoa noutamassa ja jälkihän on sitten sitä luokkaa. Plaah.

  1. Reply
   Tiina Post author

   Hahah! Ymmärrän kyllä täysin. Mutta sitten siks just se matto on hyvä, ku se imasee ne mehut :D No ei vaan, saa nyt nähä mites tän kans toimitaan. Se virkattu matto saattaa palata jossain vaiheessa tänne, mutta toistaiseksi matto on edelleen puhdas. Melkoinen kuopus siellä! Saa nähä miten täällä tää just ensiaskeleensa ottanut alkaa seurata noita isompia. Nyt jo lähtee mukaan niiden leikkiin :D

   Leppoisia tuoremehuhetkiä sinne! <3

Leave Your Comment