Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TÄLTÄ NORSUT NÄYTTIVÄT VUONNA 2010

muitaihania.com TIINA ARPONEN

Läppärin työpöytää puhdistaessani vastaan tulivat nämä kaksi kuvaa. Ne ovat päivämäärän perusteella vuodelta 2010. Muistankin, että tämä kyseinen norsu on niiltä ajoilta. En tiiä yhtään msitä kuvat ovat siihen yhtäkkiä tupsahtaneet, koska vanhat kuvat ovat erillisillä ulkoisilla kovalevyillä, enkä niihin kyllä kovin usein palaa. Näitä katsoessa silti vähän hymyilytti, että silloin olen samalla tavalla metsikössä möyrinyt kuvaillen leluja. Nämä kuvathan voisi ujuttaa siihen kettutarinaan. Ehkä teenkin niin. Elämä on hassua.

muitaihania.com TIINA ARPONEN

2 Comments

 1. Reply
  naurispelto

  Onpas suloinen norsu :) Itsekin tykkään kuvata lelut luonnossa, ovat jotenkin hupaisia siellä ja tietysti valokin on kauniimpi. Viime viikonloppuna värkkäilin vanhasta kutistuspesun kokeneesta villapaidasta nallen, jolle innostuin ompelemaan sellaisen turtlestyyppisen huovin ja nallekin pääsi sitten omenapuuhun vakoilemaan ;)

  1. Reply
   Tiina Post author

   Kiitoksia. :) Jotenki tuntuu kyllä, että niihin tulee tarinaa enemmän kuin lastenhuoneessa siellä metikössä. :) Sun pehmo kuulostaa ihanalle!

Leave Your Comment