Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

JOULUKORTTIMAISEMIA

emmahuttu.fi-1101

Mulla oli tänään melkoisen mukava pikkuinen työjuttu. Piirsin nimittäin koko päivän jouluisia maisemia joulukorttikuvausten taustakuviksi valokuvaajakaverilleni Emma Hutulle. Tuo mun pikkuinen assari oli niin reippaana mukana. Hän nousi seisomaan toissapäivänä ensimmäisen kerran aivan itse ja sitä taitoa on nyt hienosti näytetty. Jokaista nousua on seurassan olleet kehuneet ja taputettu on ja sen jälkeen hurrataankin kädet ylhäällä jeejeetä. Luultavasti lähipäivinä saatetaan ottaa ensiaskeleet. Miettikää miten suuria juttuja, lähteä nyt ensimmäisen kerran kävelemään! Mutta kattokaa miten niin pieni ja söpö se vielä kuitenkin on, pikkuisena tyyppinä tuolla mun piirtämässä maisemassa valtaisan kuusen vierellä. Tässä muutamat tän päiväset otokset, kun kaikki oli valmista. Niihin varsinaisiin joulukorttikuviin ei sitten laiteta kultamaalisia housuja tai mandariinimehulla sotkettua paitaa, vaikka nepä näissä just kertovat eletystä päivästä.

Niin ja hei, jos sääki tahdot omat joulukorttikuvasi näissä maisemissa, niin siihen on mahdollisuus, tästä pääset tapahtuman sivuille! Ja mitäs tykkäätte noin niinku muuten? Mää tykkään!


emmahuttu.fi-1112

emmahuttu.fi-1117

emmahuttu.fi-1122

Kuvat: Emma Huttu

4 Comments

 1. Reply
  margareta

  vau mikä maisema!! Pakko kommentoida tänne blogin puolelle se, että sun snäpit on parasta i k i n ä !<3 Kun useimpien snäppääjien snäpit täyttyy terveysruuista, fittneksestä ja soijatiesmistä, on ihanaa kun sun snäpissä puhutaan välillä karkeista ja syödään ranskalaisia.:-D sinä ja perheesi olette ihania! iloa syksyynne!

  1. Reply
   Tiina Post author

   Kiitos! Ja kiitos, aivan mahetsua kuulla, että snäpit on ilahuttaneet… tai siis parastaikinähän on parasta ikinä! :) Kiitos <3

  1. Reply
   Tiina Post author

   Moikka Elina! :) Ne on kyllä aivan ihanat housut, mutta hankittu jo vuosia sitten. Ovat Selected Femmen. Varmaan kolmen, neljän vuoden takaa. Ne nimettiin tuolloin saastehousuiksi tuon upean printin ansiosta. Toivottavasti löytyis jotkut samantapaiset!

Leave Your Comment