Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ON TAAS AIKA SUPERHELPON SYYSPIPON

Muistatteko vielä millaista oli kolme vuotta sitten syksyllä? Mää en kauheasti pinnistelemättä muista muuta kuin, että elelin mukavaa eloa Kalevassa, neuloin paljon, olin töissä huippujen tyyppien kanssa ja kävelin päivittäin pitkin Hämeenpuistoa ja pukeuduin monen vuoden jälkeen ensimmäistä kertaa farmarihousuihin! Ne olivat oranssit ja ihanat ja en ollut tajunnutkaan miten kapoiset jalat mulla siellä säkkimekkojen alla oli ollutkaan. Ja sen lisäksi se oli sitä aikaa, kun tehtiin superhelppoja syyspipoja ja jotka me kävimme lasten kanssa kuvaamassa pitkän pyörätien varrella. Joku rouva paheksui, kun piirsin pitkän ruutuhyppelyn pyörätielle, muut vain hymyilivät meille.

pipo_muitaihania

lintsi

pipo_muitaihania2

Eilen kävimme Linnamäellä Valokarnevaaleilla ja ystäväni pyysi minua ottamaan hänelle mukaan pipon, jos kylmä yllättää. Nappasin talvikampelaatikosta ensimmäisen ja se oli tuo kolmen vuoden takainen rusetilla viimeistelty syyspipo. Voi vitsit, että se näyttikin suloiselta tuon söpöisän punapään päässä! Taidan huomenna myllätä lankalaatikkoa, etsiä sopivat langat ja tehdä tämän syksyn värisen pipon, tyttärelle nyt ainakin, sitten itsellenikin ehkä. Jos sinäkin innostuit, niin tuosta sivupalkista ja tästä löytyy linkki ohjeeseen.

2 Comments

 1. Reply
  Destemone

  Tein pipon MUTTA miten ihmeessä ne sisällä olevat langat saa niin löysiksi ettei sitten päässä ollessa kinnaa? En osaa :/

  1. Reply
   Tiina Post author

   Moikka! :) Se vaatii vähän harjoittelua, että ne ei kinnaa, mutta mää teen itse yleensä niin, että ihan pidän lankaa sormen yli niin, että se on kokoajan vähän löysällä ja jokaisella langanvaihdollakin vähän tarkistan, ettei tuu liian kireälle. :) Älä luovuta! :)

Leave Your Comment