Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TITTI PUPU

Sain kainon toiveen, että voisinko tehdä myös pojan päiväkotiryhmälle uuden kiertävän lelun edellisen, jo monta vuotta koteja kiertäneen Niksu Nallen tilalle. Tietysti voin, mikä ihana kunnia sekin! Siispä hommiin, kun ensin kypsyttelin, pohdin ja mietiskelin yhdessä pojan kanssa, mikä hahmo se pehmo oikein olisi. Päädyimme norsun ja mäyräkoiran kautta perinteiseen pupuun, mutta sen sorttiseen, joka on pukeutunut ruutuhousuihin ja kruunuun.

TITTI1

TITTI2

TITTI3

TITTI4

Kävin tänään aamulla viemässä pupun matkalaukussaan (jonne sujautin valmiiksi myös vihkon pupun seikkailujen päiväkirjamerkintojä varten) tarhaan poikani ryhmälle. Vastaanotto oli hyvin monimuotoinen, kun ikähaarukka on 1-5, mutta veikkaan, että kaikkinensa Titti Pupu otettiin ilolla vastaan. Nyt se sitten lähtee viikonloppuseikkailemaan päiväkotilaisten koteihin.

TITTI6

Leave Your Comment