Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KEITTIÖSSÄ, AURINGOSSA

Joinain päivinä on mukavaa pyyhkäistä ja putsata keittiönpöytä puhtaaksi kaikista muista askareista ja nostaa esille akvarellit, tussit ja paksua paperia. Valita vain lempivärejä maalinapeista, valita vesi krumeluureimpaan lasiin ja antaa auringon paistaa silmiin. Antaa ajatusten juosta, muistella ihania, haaveilla, antaa hymyn nousta suunpieliin kivoja juttuja miettiessä, kyyneileiden valua kun siltä tuntuu.

akvarellein. muitaihania.com - Tiina Arponen

Tuoli ja maalaus. muitaihania.com - Tiina Arponen

akvarellein. muitaihania.com - Tiina Arponen

akvarellein. muitaihania.com - Tiina Arponen

Tykkään meidän pienestä keittiöstä. Sinne paistaa iltapäivisin ihanasti aurinko, niin kirkkaasti ja suoraan, että usein on laitettava sälekaihtimet alas, jotta saan lapsista syömisseuraa. Itse tykkään siitä, että verhot ovat auki, vaikka valo olisi kirkas ja huonekin lämpiäisi. Nuo maalaushetket ovatkin aivan niitä omiani, kun isommat ovat koulussa ja päiväkodissa, vauva nukkuu. Saa paistaa. Ihana syksy, kun niin teet.

Kulmaus keittiöstä muitaihania.com - Tiina Arponen

 

Leave Your Comment