Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KAKSBEE

muitaihania.com - Tiina ArponenTeimme tytön kanssa viime vuonna hänen luokalleen kiertävän pehmon, sen sellaisen joka on joka viikonloppu vuorotellen jokaisen oppilaan luona. Keväällä mietin mielessäni, että millainen kakkosluokan pehmo voisi olla ja olin aika iloissani, kun toive uudesta kettukaverista, joksi luokka edellisen oli nimittänyt, tuli tänä syksynä. Siitä tuli tällä kertaa aika suuri verrattuna edelliseen, mutta sehän tarkoittaa vaan sitä, että se on helposti nakattavissa pään alle ja koululainen pääsee lukuläksyhommiin.

Arvatkaapa mikä tässä tällaisen pehmon tekemisessä ja kivalle kakkosluokalle luovuttamisessa on parhainta? Se, että he haluavat antaa viime vuotisen eteenpäin nykyiselle ykkösluokalle. Lämmittää mieltä kovasti.

muitaihania.com - Tiina Arponen

muitaihania.com - Tiina Arponen

Leave Your Comment