Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

UUDISTUNUT MUITA IHANIA

Installaatio keittiössä © muitaihania.com - Tiina Arponen

Hei kivaa, kun olet täällä uusilla sivuillani. Omiin silmiini tää tietysti näyttää jo kovin tutulta, kun olen viilannut juttuja ja käynyt jokaisen vanhankin postauksen läpi ennenkuin sivut lopulta aukesivat. Mutta vitsit, että oonkin innoissani tästä kaikesta. Sisältö on siis vanhaa, mutta tietysti uusia postauksia pölähtelee suunnilleen samaa tahtia kuin aina ennenkin. Tuosta oikeanpuoleisesta valikosta löytää suosittujen pipojen ohjeet ja kuvagalleriat muutaman vuoden takaa teidän lukijoiden pipoista. Tiiäppä vaikka alkais taas neulotuttamaan, kun kelit alkaa viiletä ja pipokelit olla taas paikallaan. Samaisesta paikasta löytyy myös vauvan housujen kaava, jota lupailin jo kesällä. Se on sellainen vähän epätavallinen kaava, ehkä enemmän vaikka työhuoneen seinälle koristeeksi tarkoitettu tai vaikka kirjepaperiksi, kuin viivasuoraksi kaavaksi, mutta kyllä mää sillä niitä housuja hurauttelin (hoikkaselle & kapeajalkaiselle) puolivuotiaalle monetkin. Se on siis printattava akvarellimaalaus. Tulostettaessa pitää huomioida, mikäli kaavana aikoo käyttää, että sentti x sentti -boksi on sen sentti kertaa sentin. Olkaa hyviä vain!

En oo ollenkaan syksyihminen, tunnen enimmäkseen hailakkaa surua, haikeutta ja harmahtavaa alakuloa, vaikka tykkäänkin väriloistosta ja enenevästä vaatemäärästä (vaikka silti kivempaa on niiden väheneminen) ja iltojen pimenemisestä. Nyt on kuitenkin sellainen auringonkeltainen syys ja se on oikein mukavaa. Siitä ja torilta löytämistäni täydellisesti auenneista ruusuista, ihanista loppukesän hääjuhlista, yksissä nappaamastani hääkimpusta (tästä en voi olla hehkuttamatta, koska jäin niin monissa ilman!) ja rakkaista ystävistäni (ja eräästä joka linkittää tämän biisin tasaisin väliajoin!) inspiroituneena rakensin keittiön pöydälle tämän biisinpätkän.

No hei, mitäs te tykkäätte näistä sivuista? Entäs syksystä? Joko neulotuttaa vai onko ilmoilla jotain aivan muita syksyn merkkejä?

Toivon kaikille leppoisaa perjantaita, hempeän kuulakkaa viikonloppua, mukavaa loppukuuta ja aivan hyvää tätä hetkeä tässä näin!

Installaatio keittiössä © muitaihania.com - Tiina Arponen

 

9 Comments

 1. Reply
  Pinja

  Aivan ihanat nämä uudet sivut, ja hyvin sun näköiset! <3

  Itse olen jotenkin kai myös syksyhminen kun rakastan juuri syksyä, raikasta tuulta, syksyn lehtiä, lämpimiä kaulahuiveja, teehetkiä ja tietenkin sitä syysaurinkoa enemmän kuin sadetta! Siinä on aina jotain uuden alkua ja hassua, mutta mua syksy inspiroi! :)

  1. Reply
   Tiina Post author

   Kiitos Pinja! :) Mää kyllä tunnistan myös tuon uuden alun, ja odotin kyllä lapsena syksyä ja sitä, kun koulu alkoi. :) Terkkuja sinne kans!

Leave Your Comment