Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ITSE TEHTY NAULAKKO

Naulakko puutyöillassa Naulakko puutyöillassa

Naulakko puutyöillassaOlin pari viikkoa sitten ystävieni kanssa Kansallismuseon pihamaalla ihanassa puutyöillassa, joka oli osa Helsinki Design Weekia. Meitä oli opastamassa puuguru Jelle van der Beek ja museon pihamaalla oli myös hänen upea puuinstallaationsa PEFC Wood Works x Puuguru. Oli tosi kiva istua lämpimähkössä syysillassa, kuunnella hyvää musiikkia ja opastusta puutöihin, syödä välillä ja juoda janoonsa ruusulimonaatia, rupatella ystävien ja uusien tuttavuuksien kanssa, ihastella muiden vauvoja ja siinä samalla vähän nikkaroida!

Mää oon aina tykännyt paljon puutöiden tekemisestä, mutta valitsin koulussa tietty aina tekstiilityön ja artesaanikoulussakin meni pari puutyökurssia ohitse. Mutta mitäpä sitä menneitä suremaan, tuo keskiviikkoiltainen puutyötunti oli oikein oiva tähän elämänhetkeen. Naulakosta tuli tekijänsä näköinen, ei ihan niin justiinsa ja monia eri puulaatuja, tietysti. Se on täydellinen tuohon eteisen tyhjälle seinälle, joka on odottanut sopivaa siitä asti, kun tähän muutimme. Mää muuten aina vitsailen, että silloin, kun lapset eivät ole kotona, saa takin heittää lattialle, kun ei tarvi näyttää hyvää esimerkkiä, mutta eipä muuten tarvi enää. Pitää keksiä joku muu hurja juttu sen tilalle!

Naulakko

Naulakko

2 Comments

  1. Reply
    Ouna

    Iiiiihanat sivut! Ja makea naulakko, voi että! Siellä Helsingissä on kyllä kivoja tapahtumia! Minäkin tykkäisin osallistua.
    Ps. Minkä merkkinen tuo sinun ihana takki on? Löytyisiköhän jostain vielä? :) tarvisin ja tahtoisin just tuommoisen.

Leave Your Comment