Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SINÄKÖ SE OOT? MINUT NE HALUSIVAT!

Olen kirjoittanut ja kuvannut tekemiäni juttuja blogiini lähes päivälleen kahdeksan ja puoli vuotta. Välillä on ollut enemmän asiaa ja toisinaan vähän hiljaisempaa, välillä tää on ollu työtä ja sitten taas ihan vaan omana ilonani olen bloggaillut, mutta rakas juttu tämä on ollut aina eikä ikinä ole tuntunut, että haluaisin lopettaa. Toisinaan on ehkä tuntunut sille vaan, että jotain uutta virtaa ja fiilistä ehkä kaipaisi. Tänään sitten kääntyikin uusi lehti, josta olen ihan tosi tosi innoissani!

styleroomiin2

Sinäkö se oot, ne kysyivät ja nyt voin paljastaa, että minut ne halusivat! Ihan mahtavaa! Minusta tulee lokakuun alusta lähtien virallisesti StyleRoom-bloggaaja.  Oon niin innoissani! Liityn mentoribloggaajaksi Marian, Riikan, Tarjan ja Annikan seuraksi ja lisäksi uusia verkostobloggaajia tuli yhdeksän. Hieno neljäntoista bloggajan seurue. Ihania naisia, jee!

styleroomiin1

Mikäli StyleRoom ei ole ennestään tuttu, niin kannattaa käydä tutustumassa siihen täällä. Se on Ruotsista tänne kantautunut sisustusyhteisö, jossa ihan jokaisella on mahdollisuus jakaa kuvia kodistaan ja erilaisista tee-se-itse-ideoistaan. Sieltä sitten vaan ammennetaan inspiraatiota puolin ja toisin!

styleroomiin3

Muita Ihaniassa siis edelleen neulotaan, ommellaan, piirretään, maalataan ja lastenhuoneen nurkat täyttyvät pehmohahmoilla, seinät tauluilla ja sängyt tilkkupeitoilla ja lisäksi saatatte kuulkaas tulevaisuudessa nähdä ripauksia enemmän kotiamme. Tässä syys-lokakuun aikana tulee blogiin vähän muutoksia, huomaatte ne kyllä ja ilmoittelen kyllä kaikista teille armaat lukijani. Ilman teitäpä tää ei oliskaan mitään. Ihanaa, että ootte siellä. Vanhat ja uudet! Kiitos! Mää oon tosi iloissani tästä, toivottavasti tekin!

Leave Your Comment