Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

UNISEN PÖLLÖN AIKAAN

Eilen illalla tuli olo, että pitää katsoa pitkästä aikaa se elokuva, jossa on paljon erivärisiä hiuksia ja ne katselee tähtiä. Siispä läppäri pöydälle, ryijytarvikkeet nokan eteen, jalat ylös tuolille ja pari voileipää ja iso lasi maitoa viereen. Uppouduin elokuvaan ja virkkuukoukku kieputti lankoja pohjakankaalle. Puoli kahdelta alkoi väsyttää. Aamulla lähdettiin vesisateessa rautakauppaan hakemaan metalliputkea ryijyn yläreunaan. Vauvan päiväunien aikaan leikkelin väriosioita sopivan mittaisiksi ja muotoisiksi. Iltapäivällä ryijy roikkui jo seinällä ja harjasin lankoja hiusharjalla ja leikkasin viimeisiä lankoja vielä vähän viimeistellen niin, että imuri surisi alapuolella ja langanpätkät humahtivat sinne suoraan. Tytär totesi illalla, että ryijyhän on kuin uninen pöllö.

7 Comments

 1. Reply
  Jenni

  Todellakin symppis, uninen pöllö! Mä oon seurannut sun blogia ja instagramia jo tosi pitkään, mutta tämä taitaa olla ensimmäinen kerta kun tulen kommentoimaan.Oon nyt monena iltana selaillut noita ihan alkupään postauksia ja kun lopulta maltan lopettaa, niin valvon sängyssä pikkutunneille asti kun päässä surisevat kaikki hienot ideat ja kun tekisi mieli vilkaista vielä vähän lisää. Mutta alunperin halusin kertoa, että mä luulin pitkään ettei musta ole piirtäjäksi tai maalaajaksi, mutta kas vain yhtenä iltana blogisurffauksen jälkeen oli tarve tehdä kortti, joten kaivoin kynät esille ja yllätin itseni, vasta jälkeenpäin huomasin että muutama kortin piirre muistutti täällä jotain aiemmin näkemääni. Seuraavana päivänä kaivoin alkukantaiset peitevärini esiin, ja voi kun oli kivaa! Tämän blogin kautta mä olen huomannut, että mussakin asustaa pieni taiteilija, joka välillä saa vallan. Netti on täynnä ihania blogeja, mutta on vain yksi Muita ihania. Siis kiitos! :)

 2. Reply
  Susanna Uusitalo

  Voi miten kaunis ryijy, joka näyttää mun silmään upealta juhlamekolta :) Ja kuinkas sattuikaan, tein itsekin eilen ryijypostauksen, joten syksyä ilmassa, vaikka sun ryijyssä onkin ihan keväisen kuulaat värit. Kuinka ihanan erilaisia tarinoita langanpätkät kertovat, terkuin Suska koivuladesignesta.

 3. Reply
  Purnukka

  Tosiaan uninen pöllö x) Tämmöstähän pitää koittaakki kun järki sanoo että sukkia ja huiveja on jo tarpeeksi,ja jotain on kuitenki näprättävä jottei kaadu seinät niskaan!

 4. Reply
  ida-lotta

  Tulipa siitä kaunis!
  Minä olen tekstiiliartesaanina suunnattoman innostunut siitä, miten tällaiset pienet seinäryijyt tuntuvat nousseen pinnalle sisustusmuodissa. On ihanaa, että ihmiset haluavat tehdä itse.

Leave Your Comment