Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SÄNGYNPÄÄDYSTÄ SEINÄLLE

Tytön sängynpääty sai kolme vuotta sitten uuden päädyn, kun vähän leikkelin kontaktimuovia. Sen jälkeen on ehtinyt vaihtua huone ja järjestykset ja värimaailmatkin ja lapset ovat siirtyneet nukkumaan kerrossänkyyn. Tuo vanha, ihana sänky meni vintille odottamaan sitä, että pienempi pikkuveli vie siskon paikan kerrossängystä. Ennen varastointia irroitin tarrat, jotta sängyn maalaamisprojektikin etenisi joskus. Ja tarrat pääsivät kiinni lahjapaperiin, aivan uudenlaiseen maisemaan. Lahjapaperi sitten vaan kehyksiin ja taulu seinälle. Minusta siitä tuli tosi hauska!
On mukava, että tavallaan se sama maisema kuitenkin pysyi lastenhuoneessa, että sisustaminen siellä ennemminkin etenee ja elää kuin muuttuu aivan täysin. Lapset kasvavat ja niidenkin intressit muuttuvat. Juuri nyt legohahmot talohyllyssä ovat tärkeitä ja vauvaa varten toimme varastosta esile leikkihellan. Onneksi en ollut luopunut siitä, vaan jostain syystä jättänyt sen varastoon talteen. Ehkä siksi, että meillä on paljon keittiölelujakin ja mää haaveilen, että joskus mummuna vaikka olisi se oma kesämökki ja siellä pihalla leikkimökki, eli pakko säästää sitä varten. Laitoin pikkukeittiön tarvikkeet matkalaukkuihin, niin nekin ovat tarpeen vaatiessa heti käytössä. Tai päiväkotilainen voi napata matkalaukullisen kattiloita lelupäiväksi tarhaan!

4 Comments

  1. Reply
   Tiina Post author

   Moikka Rosa! Oon kyllä tykännyt siitä tosi paljon. Se on ihanan kompakti, se on kyllä parasta. Ja kahdeksanvuotiaskin on hyvin tykännyt nukkua pienessä pesässään, vaikka aiemmin nukkuikin ihan 90×200 kokoisessa sängyssä. :) Suosittelen!

 1. Reply
  Tiina K.

  Hei Tiina, like the art work on the wall a lot!!! You should sell it as a poster! I´m a fan of all your work (especially LOVE your knitted socks and jackets!) Do you plan to open an online shop someday? All the best from Berlin, Tiina K. (not fluent in Suomi, my mothers language)

  1. Reply
   Tiina Post author

   Hi Tiina! Thanks a lot, maybe some day I will sell posters, but not right now :) Have a nice day there in Berlin!

Leave Your Comment