Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

AARREKARTAT

Mää oon tosi hyvä siinä, että en ennen lasten iltasatua osais ikinä arvata, mitä teen yllätykseksi heille heidän mentyä nukkumaan. Viime viikolla yllätin sekä itseni, että lapset maalailemalla aarrekarttoja yömyöhään. Iltasadussa oli jotain aarrekarttoihin liittyvää ja sain siinä pimeydessä unia odotellessa ajatuksen millaisen kartan haluan toteuttaa. Niinpä muutamana iltana akvarellimaalit pensseleineen viuhui ja tussi piirteli kädessäni kuin itsestään puita, majakoita ja valaita. Itse aarteet suurine aarrearkkuineen kartoista puuttuu, mutta siinä onkin juju. Karttojen katselija saa antaa mielikuvituksen juosta, keksiä itse millaisia aarteita siellä voisi ollakaan. Täydellisiä, ihania aarteita tietenkin!

 

27 Comments

  1. Reply
    Hanna

    Hei, Voisitko joskus tehdä postauksen siitä mitä tekniikkaa käytät näissä vesiväritöissäsi. Tämä tarhantäti olisi todella kiitollinen opastuksesta.

Leave Your Comment