Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

VAUVAN KESÄVILLASUKAT

Mulle kävi tuossa alkukesästä pienoinen pesuvahinko. Vauvan ihanat, pienet villasukat joutuivat katalasti muun pyykin joukossa pyykinpesukoneeseen ja saapuivat sieltä ulos minikokoisina ja hyvin tiiviinä sukkina. Siinä ei sitten auttanut kuin ottaa puikot ja langat käteen ja tekaista uudet. Onneksi ollaan lämminvarpaista sukua, ettei ole ollut sukille vielä tarvetta, vaikka aika kivat niistä tulikin. Lankoina tietysti taas jotain sellaista, mikä ei kestä konepesua. Katsotaan miten näiden sukkien käy. Onko teidän kesänne hurahtaneet villasukat jalassa?

3 Comments

  1. Reply
    Rouva Tiainen

    Hei, melkein koko kesä on vedetty villasukat jalassa – sen verran viileää on ollut tähän mennessä. Nyt toivottavasti alkaa lämpö – uusi ja mukava miesten sukkamalli on etsinnässä, naapurin sedälle lahjuksiksi.

  2. Reply
    Piia H

    Itse asiassa meillä ei juuri ikinä edes käytetä villasukkia, koska miehellä ja tytöllä iho ei vaan kestä niitä. Muutkaan ei sitten käytetä, paitsi talvella toisten sukkien päällä. Vauvan sukat on kyllä hellyyttävät! Pienet varpaat pysyvät lämpöisinä. Junasukat on meillä muuten ollut toimivin malli vauvalla. Pysyy jalassa :)

Leave Your Comment