Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

IHANAT JÄTSKIPÄÄT

Aivan ei oo menny tää kesä jäätelöä syöden, eikä siitä sen enempää, tiedätte kyllä, mutta ainakin on ollut tarve päähineille. Siitäpä intoutuneena ja tuon hienon Metsolan jäätelökankaan hyödyntäen hurautin tässä muutamana iltana serkuskatraalle kesäyllätykset. Laitoin niihin pienet neonkeltaiset kangastupsut ja kirjoin takasaumoihin lasten nimet. Kaavana käytin Noshin ilmaista lippapipon kaavaa. Voi vitsit, miten olivatkaan lapset pipoista iloissansa! Eskimojäätelöt maistuivat ja jättisaippuakuplien perässä oli hyvä juosta. Tästä kohti elokuuta ja intiaanikesää!

 

 

 

 

 

* Jäätelökangas saatu blogiyhteistyön kautta Metsolalta

10 Comments

  1. Reply
    Heidi

    Ihania pipoja! Ja kiitos kaavavinkistä! Olen suunnitellut ompelevani pojalle lippapipon mutta kaavan suunnittelu on hiukan kestänyt, nyt se onnistuu kuin leikki. =)

Leave Your Comment