Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

HÄÄBINGO

 

Meinasipas unohtua vielä yksi hääjuttu kesäkuulta. Sain siis myös iloisen tehtävän pitää bingon häissä. Päädyimme (tai hääpari päätyi!) pohdintojen jälkeen tähän systeemiin, että pöydissä on valmiiksi kupongit, joita täytellään illan mittaan, eikä niin, että pitäisin erikseen bingon ohjelmanumerona. Tiedoksi siis teille, ketkä ette ehkä ole lukeneet blogiani pidempään, että olen melkoinen bingoemäntä, lähestulkoon juhlissa kuin juhlissa. Tällä kertaa hieman toisin.
Kuponkeja oli neljää erilaista, ja ne odottivat jokaisen paikalla pöytiin saavuttaessa. Niissä oli melko perinteisiä hääbingoissa tutuiksi tulleita kohtia, mutta ehkä niihin jotain kivaa ekstraa teki se, että laput olivat käsinkirjoitetut. Jos jotain tekisin tässä hääbingossa uusiksi, niin sen, että lappuihin pitäisi kirjoittaa muistutus, että peli alkaa vasta, kun pöytiin istahdetaan, eikä hetkeä aiemmin tapahtunutta suudelmaa tai kenkien pois nakkaamista lasketa. Mutta silti, tämä on itselleni yksi mieluisimmista ohjelmanumeroista hääjuhlissa.

2 Comments

Leave Your Comment