Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SULATON LINTU JA MINTTUJÄÄTELÖÄ

 

 

Ompelin lapselleni linnun. Keksin tehdessäni linnulle tarinan, että se olis tiputellut sulkiaan niin paljon, että ne ovat muuttuneet vauvanvaatteeksi, sulkabodyksi. Lintu on lempeä, pehmeä, sydänlintu. Se rakastaa minttujäätelöä, siksi sillä on siivissään paljon jäätelöitä. Minttujäätelöstä tehdyt ovat myös lapsen housut. Housuissa on suuret, hauskat taskut, kuin jäätelötötteröiden tötteröt. Linnun pyrstössä on paljon jäätelöiden värisiä nauhoja, joilla lapsi saa leikkiä. Mutta kun housuissakin on nyöri…

 

 

Lapsesta parhain leikiteltävä nauha on housujen nyöri. Sitä on kiva maistella samalla, kun äiti esittelee linnun pyrstöä nauhoineen, joka ei saa lapsen huomiota ollenkaan. Tarina linnusta ei kiinnosta lasta. Hän on vasta vauva, hänestä parasta on köllöttely pehmeällä peitolla johon mintunvihreät housut maastoutuvat hienosti. Parasta on, kun äiti näyttää mallia kuinka linnun päälle voi laskea päänsä ja makoilla vauvan vieressä, lintu tyynynään. silloin vauva voi ryömiä äidin luo ja tarttua poskesta kiinni ja nauraa. Parasta on nousta konttausasentoon, heijata siinä eestaas, näyttää maailmalle, että kohta kontataan. Parasta on huomata kameran hihna ja ryömittävä seitsenkuisen supervauhdilla sitä kohti. Parasta on, kun äiti kiipeää kerrossängyn yläpedille ja huhuilee sieltä, että kukkuu – mahtavaa, äiti ei mennytkään vain käsiensä taa piiloon, vaan noin korkealle, vauva varmasti miettii! Vauvasta parasta on, kun äiti leikkii sen kanssa, ei se, että se äiti ompelee sille pehmoisen linnun, vaikka ei sitä tiedä vaikka joskus pehmeä lintukin olisi mieluisa. Juuri näin sen pitääkin olla.

*Vauvan vaatteet ja kankaat Metsolasta, blogiyhteistyö.

4 Comments

  1. Reply
    Anonyymi

    Voi kun omaisin samanlaiset kädentaidot kuin sinulla! Ompelukoneellakin tulee vaan siksakkia kun yritän suoraa viivaa :D Olet kyllä todella lahjakas, on varmasti ihana juttu kun on joku oma "juttu"!

Leave Your Comment