Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PALLOJA, SYDÄMIÄ JA KULTATASSELEITA

Sain ideoida morsiamen kanssa hääjuhliin vähän myös viirinauhaa. Pastellisävyisiä kartonkeja, joista kaasot leikkelivät leikkurilla palloja ja saksilla sydämiä sekä morsian lisäksi leikkasi pari japanilaista sisustuslehteä palloiksi ja sydämiksi. Niiden sivujen värimaailmat teksteineenkin ovat sopivan seesteissävytteisiä ja rikkovat vähän sitä pastellista värimaailmaa. Näiden lisäksi keksittiin, just vähän uudenvuoden jälkeen, että kultalameestahan saisi tehtyä kunnon kimaltavat tasselit sinne sekaan. Onneksi vielä yhden ruokakaupan alehyllystä tammikuussa löytyi kultalameepaketteja. Ne ostivat sitten ne kaikki.

 

 

 

 

 

 

Pallurat, sydämet ja kultatasselit morsian ommella hurrautti summittaisessa järjestyksessä ompelukoneella kahdeksi pitkäksi nauhaksi, jotka sitten kiinnitettiin juhlatilan kattoon. Puoji itsessään oli kaunis tila ja nauhaa oli juuri sopivasti tuomaan sinne ripaus hääparin näköistä tunnelmaa. Kultaiset tasselit heiluivat ihanasti, kun juhlaväki illan päälle nosti tanssijalkaa oikein kunnolla.

 

 

6 Comments

  1. Reply
    Repsu

    kun tää ei oo mitenkään ajankohtasta itelle kun ei oo sitä poikakaveriakaan vielä, mutta jotain tommosta roikkuaa juttua haluun sit joskus omiin häihini! :D tosi nätit!

Leave Your Comment