Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KEPEÄ INFOTAULU

Tein häihin myös tällaisen suuren infotaulun. Pöydissä oli jokaisen kohdalla ohjelma- ja menulappunen, mutta joitain asioita hääpari halusi jakaa myös muuten tiedoksi vieraille. Aina ei kaasojen tai seremoniamestarin infoamat asiat jää mieleen tai menevät ohi korvien, joten päädyimme tekemään tallaisen taulun. Pohja on mustaa kapalevyä ja maalasin tekstit siihen suoraan akryylimaaleilla. Toki voisi vaikka lyijykynällä vähän mallailla, mutta itse jätin sen vaiheen pois. (Ylläri!) Liimasin lisäksi paperikukkia tuomaan vähän kolmiulotteisuutta.

Itse tykkään kyllä tässä taulussa siitä, että siinä ei ole mitään suurempaa ohjeistusta iltaan, kellontarkkaa aikataulua vaan se on ainoastaan hyvän mielen tuoja. Vaikka toki ohjaa parvelle ottamaan kuvat, jonne muuten ei välttämättä vieraat olisi osanneet mennä. Samoin se muistuttaa, ettei kannata ainakaan kotiin lähteä ennen kuin kimppu ja sukkanauha on nakattu. Varsinkin, jos on kohderyhmää, niin kuin itse olen. Niin, en saanut tällä kertaa kimppua, mutta löysin maasta yhden sinne tippuneen irtokukan, ehkä se ennustanee jostain romanssista kuitenkin… Kimppu lensi komeasti suoraan ystäväni kasvoille ja toivon hänelle kyllä sen myötä paljon rakkautta. Sukkanauhan nappasi komealla loikalla kaikkien miesten edestä enoni. Nuo ovat kyllä lempparinumeroitani häissä nuo nappaamisleikit!

4 Comments

Leave Your Comment