Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

HÄÄLAHJAPEITTO VIRKATEN JA OMMELLEN

 

 

Minä, äitini ja morsiamen veljen vaimo eli bestmanin vaimo teimme hääparille lahjaksi yhdessä torkkupeiton. Tarkoituksena oli alunperin tehdä kokonaan virkattu viltti, mutta itse en kevään aikana ehtinyt edes virkkuukoukkua esille ottaa, joten päädyimmekin toisenlaiseen ratkaisuun. Minä ompelin tilkkupeiton rungon, äitini virkkasi reunapitsin ja morsiamen käly virkkasi isoäidinneliöitä, joista muodostuu peiton keskelle sydän. Yläosassa peittoa on Lokalista löytämäni mainio nauha, jossa on karjalanpiirakoiden perinteinen teko-ohje. Peitosta tuli kiva ja näpsäkkä, ja tiedän, että se tuli tarpeeseen, sillä heidän perheessään torkkuja on otettu vuosikausia tekemäni vauvan köllöttelypeiton alla.

 

 

 

 

5 Comments

  1. Reply
    Heidi

    Ihana peitto! Aivan mahtava lahja, virkatut yksityiskohdat tuovat kivan lisän peittoon. Empä ole itse osannut ennen ajatella niiden yhdistämistä peitossa.

Leave Your Comment