Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

HÄÄVÄRITYSKIRJA LAPSILLE

 

 

 

 

 

Instagramin puolella minua seuraavat tietävätkin jo, että viime viikonloppuna juhlittiin veljeni häitä. Onnekseni sain olla mukana valmisteluissakin pitkin talvea ja kevättä ja tätä alkukesää. Whatsapp-viestit ja Pinterest-kuvat vaan vinkuivat, kun ideoita tulvi sekä morsiamelta, että välillä myös minulta heille. En muista tuliko tämä värityskirjan idea sieltä vai vaan taivaan tuulista, mutta ehdotuksen muistan heittäneeni, että sellaisen voisin häihin tehdä. Piirsin kuvia aika vapaasti ja lopputuloksenkin hääpari näki vasta paikkaa laitettaessa häitä edeltävänä päivänä ja hyvin kelpuuttivat. Mukana oli eläinhahmoja juhlatamineissaan ja vahingossa piirtelin myös tuttuja juhlavieraita tunnistettavin piirtein.
Vihkosessa oli kuusi arkillista kuvia, joista kasasin A5-kokoisen kirjasen. Printtasin kuvat ihan kotona vain ja ompelin paperit keskeltä yhteen kirjamaiseen muotoon. Muistan, että äitini ompeli minulle tuollaisia ompelukoneella tehtyjä vihkoja ollessani lapsi. Lempeä kotikutoisuus sai näkyä. Värityskirjojen mukana jokaiselle lapselle nimetyssä puuhapussissa tuli mukana tietysti myös muutama puuväri. Oli mukava nähdä, että lapset eivät tuntuneet tylsistyvän odotteluun, jota häissä kuitenkin aina vähän on, kun värityskirjaa sai väritellä ja sinne piirrellä omia kuvia. Olipa mukana kaksi pientä ristikkoakin, joista toisessa tyttäreni kylläkin huomasi virheen, joka sitten hääjuhlassa vain nauratti!

 

 

10 Comments

 1. Reply
  Jenni

  Voi ei kuin ihana! Oon luonnostellut meidän häihin värityskirjaa, mutta tää oli ihan uudella asteella! Onneksi miulla on vielä vuosi aikaa kehittää tätä juttua! Mitä muuten nuo pöydällä olevat koristeet ovat? Käytettiinkö niitä miten juhlassa? Ihastuttavia! Olisipa kiva saada noihin kaavat

  1. Reply
   Jenni

   Vitsit olin ihan unohtanu tän blogin. Luin tätä aktiivisesti jokunen vuosi sitten. Nyt selasin _kaikki_ postaukset sinne asti. Iiks! Taisin koukuttua takaisin aktiiviseksi jukijaksi!

  2. Reply
   Tiina Post author

   Kiitos! Pöydällä olevat koristeet ovat siis aivan vaan paperikukkia, niitä oli vähän siellä sun täällä, liimattuna ja ilman. Teema jatkui kutsuista asti.

   Heh ja kiitos, hauskaa, että löysit "takaisin" 😊

Leave Your Comment