Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KAIKKI MITÄ TARVIIT ON JÄTSKI

 

 

Tässä kesähelteitä odottellessa olen lähes joka kauppareissulla ostanut itselleni jäätelön. Jotenkin kai huomaamattani houkutellakseni kesää lähemmäksi. Siitä intoutuneena tein tämän akvarellimaalauksen. Muistuttamaan siitä, että kesällä voi aina pikkasen enemmän relata ja ottaa kevyemmin kuin muulloin. Olipa hellettä tai ei. Säätilalle kun ei kuitenkaan mitään voi.

 

Jäätelöhimolle sen sijaan voi! Rakas ystäväni, lahjakas, lumoava ja ihana Vaneljan Virpi, on juuri julkaissut Kind Ice Cream -jäätelökirjan. Se on e-kirja eli superhelposti hankittavissa ja pelkkien kuvien katseleminen saa huokailemaan ihastuksesta. Saapa nähdä mitä sitten, kun aletaan jätskintekohommiin. Vaikuttaa nimittäin äärimmäisen herkullisilta ohjeilta. Ja tiiättekö, olen kyllä todella ylpeä tuosta maailmaa valloittavasta ystävästä. Ensi yönä pidetään nimittäin peukkuja, sillä Virpi on juuri parhaillaan New Yorkissa Saveur-gaalassa, jossa on ehdolla. Ihan mahtavaa!
Tänään satuin lukemaan Virpistä myös haastattelun, jossa hän kertoi, että ei pelkää kehua hyviä ruokaohjeitaan. Mää oon aivan samaan mieltä! Aina saa ja pitää kehua omia juttujaan, jos itse tuntee onnistuneensa niissä. Että tässä kun kehun Virpin ihanaa kirjaa, niin kerron myös sen, että minusta tuosta omasta jätskiteoksestanikin tuli ihana. Siitä vois kans tekasta printtejä ja valloittaa maailmaa Virpin perässä vaikka jäätelöjulistetyttönä.
Hei kehukaa itseänne, toisianne ja syökää ja tehkää ihania jäätelöitä! Ihan kohta on helteet, mää tiiän, sen verran luotan säärouvaan!

 

 

 

13 Comments

 1. Reply
  Kati

  Toi on ihana! Ihan herkku. :) Ja ilman muuta pitää kehua, jos tuntee onnistuneensa. Mä en oikein ruokapuolella tajua, että miksi kukaan edes julkaisisi ohjeita, joista ei itsekään tykkää. Totta kai ne julkaisuun päästyneet ovat kans sitä ihan herkkua -luokkaa.

 2. Reply
  Super-N

  Moikka Tiina,
  Mää oon tätä ja muita sun ihania blogeja lukenut (salaa) jo monta vuotta ja täytyy nyt kyllä sen verta kommentoida, että sää oot aivan mieletön näissä luovissa asioissa! Sulla on aivan ihania ideoita ja osaat toteuttaakin ne jotenkin niin upealla tavalla. Oon positiivisella tavalla kateellinen.
  Jos näitä sinun ihania maalauksia tulee printteinä myyntiin, niin täällä on kyllä yksi ostaja jo käsi lompsalla valmiina tilaamaan (että voisitko pliis laittaa vaikka jo heti tänään myyntiin!) (:
  Terveisin, pitkäaikainen lukija (ja jollakin tavalla kai fanikin, ainakin ideavaras jos ei muuta)

Leave Your Comment