Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

VAUVAN HOUSUT KAAVOINEEN PÄIVINEEN

Kun meidän aikuisten mekot oli tehty, ei uni tullut silmään. Leikkasin siinä sitten illan päälle lettikankaasta vielä vauvalle housut. Käytin erityistaitoani, eli summanmutikassa kaavoittamista ja tsadaa, onnistuin melko hyvin! Housut ovat just eikä melkein mun mieleen, korkeahkot, pussimaiset, mutta vyötäröltä napakat, että pysyvät jalassa ilman kuminauhaa ja kaposet lahkeet. Hassutteluksi näihin housuihin tuli, kuten tänään yksi tuttava tokaisi, pikkuiset siivet. En vaan pysty ompelemaan pelkkiä housuja, siksi nämä siivekkeet.

 

Hienosti noissa housuissa ainakin maastoutuu tuohon köllöttelypeittoon. Kuvissa näkyy myös mun yöntunteina oikein hyvä ajatus, merkki takasaumaan, etta tietää kumpi puoli housuista on eteen ja kumpi taakse. Se hieno ysäriläinen, puuvillainen kynäkuvioinen nauhanpätkä tulla tupsahtikin housujen ulkopuolelle. Turhaa olis ollu purkaa, kun ihan hauskahan se tuossa on. No mutta, ei sillä väliä, nyt ainakin tietää, että se on taakse se puoli.

 

Seuraavaksi tajusin, että housuista olis hyvä olla kaava tallessa. Ajatus lähti juoksemaan, ideat mylvimään ja tuli kirkas ajatus – pim! Nimittäin maalatut kaavat! Niin, maalatut kaavat, ne ovat ehkä yksi mahtavimpia ideioita, joita olen ikinä keksinyt. Mikä mahtava konsepti, ensin piirrän kaavan, ompelen vaatteen ja sen jälkeen maalaan kaavan akvarellein paperille. Tästä se jatkuisi vielä ompeluohjeella, mutta sen aika on ehkä myöhemmin, mikäli alan jakamaan kaavoja helpommin pdf:nä. Vauvan housujen kaava tässä siis olkaat hyvät nyt joka tapauksessa! Ihan pikkiriikkisen lähti käsistä, mutta vitsit että oon innoissani tästä! Vielä yks huutomerkki!

 

18 Comments

 1. Reply
  Heidi

  Ihanimmat kaavat ikinä!!! Ihastuin edellisten mekkojen myötä kanssa lettikankaaseen, siitä olisi tullut jotain kivaa Tyttöselle, mutta eihän sitä enää ollut saatavilla… ehkä myöhemmin kokeillaan uudestaan… =)

 2. Reply
  Anonyymi

  Niin ihanat housut! Eräs sunnuntaiaamu meinasin ommella sukulaistytölle pikkiriikkiset housut tällä kaavalla, mutta enpä löytänytkään kuin nuo kuvat? Onko housuihin olemassa ihan oikeat kaavat jossain, vai vain hahmotelmakuva? En löytänyt mitään linkkiäkään tekstissä, vaikka etsin puhelimella ja kahdella eri tietokoneella..

  Blogisi on kyllä todella suuri inspiraation lähde! Jatka ihanien juttujesi tekemistä ja jakamista meille! :)

  -MIMI

 3. Reply
  hanne

  Vähä viiveinen kommentointi, mutta ai että nää on kivat, sekä kaava että housut! Ja totanoin, mä vähä nolona tunnustin että tajusin vasta tossa postauksessa missä oli linkki pdf kaavaan, että se kaava oli totta tosiaan tuon kauniin maalauksen sisällä! :D Mulla on joku hahmotushäiriö! :)
  Niin ja valtavasti vielä onnea uudesta sivustosta!

  1. Reply
   Tiina Post author

   Kiitos Hanne! Mää vähän veikkaan, ettet oo ollu ainoa, joka ei tajunnu maalauksen sisältävän kaavaa :D Taisi olla ihan lähipiirissäkin ihmisiä jotka eivät. :)

 4. Reply
  Päivi

  Kiitos ohjeesta ja kaavasta. Minäkään en heti meinannut löytää kaavaa, mutta kun avaa tietokoneella, niin se löytyy heti otsikon jälkeen. Mobiiliversiossa sitä ei näy ainakaan minulla.

  1. Reply
   Päivi

   Heh, Ja siis nyt vasta, kun avasin tuon PDF-tiedoston ja katsoin tietokoneen näytöltä, hahmotin, että tuohon upeaan maalaukseen on tosiaan piilotettu kaava vasempaan reunaan :)

 5. Reply
  hanna

  Heipp!
  Ihana tämä pöksyn kaava <3 (kunhan sen tosiaan ensin löysi :)) Itse en saa kuitenkaan tulostettua lainkaan (mitenkään skaalaamalla) siten, että tarkistusruutu olisi 1cm. Missähän vika?

  1. Reply
   Tiina Post author

   Eikö se enää toimikaan? Voi että, se on niin vanha, että en nyt ihan tähän sitä löydä, mutta lisään asian to do -listalleni että löytäisin kaavan ja lisäisin sen sinne uudelleen.

Leave Your Comment