Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

LETTIMEKKO

Elämän ihan pientenkin asioiden yllätyksellisyys on jännää ja hauskaa. Tässä keväällä juteltiin erään ystäväni kanssa tsätissä samaan aikaan, kun Vimman sivuille tuli myyntiin lettikangasta. Mietittiin siinä, että olis kyllä kiva, jos siitä kankaasta olis aikuisten mekkojakin. Todettiin, että voishan sellaisen itsekin ommella hurauttaa. Ystävää epäilytti saisikohan aikaan, minä olin että no saat… Hetken päästä, että no, tiiätkö, mää hurautan meille ne mekot, haluaisin itsekin. Ja niinpä kankaat oli samantien ostoskorissa ja matkalla mulle. Muutama viikko siinä sitten hurahti ennenkuin kangas pääsi ompelukoneen neulan alle ja samassa ajassa taisi tulla myyntiinkin aikuisten mekkoja. Se ei silti ollutkaan se pääasia, vaan se meidän hauska keskustelu ja sen aikaansaannos.

Tänään vietin illan kotona itsekseni, ikkunat olivat auki, ulkoa kuului lintujen lirkutusta ja raitiovaunujen kolinaa. Siinä samalla hurauttelin mekot vihdoin valmiiksi ja kuuntelin jonkun muun valmista soittolistaa Spotifysta. Juoksin välissä olohuoneeseen tallentamaan hyvät biisit omalle soittolistalle. Aurinko laski ihanan keltaisesti ja loisti naapuritalon seinän kautta niin, että tuli aivan tamperefiilis. Oli tiiättekö ihan älyttömän mukava ilta. Välillä tarvii näitä.

Leikkasin mekon ilman kaavaa, vähän sellaisella fiiliksellä, että siitä tulee kiva kesämekko riittävän isolla pääntiellä, muttei oo tissityrkky, hihansuut on tiukahkot, koska muuten on niin säkki ja tietty taskut on oltava. Semmonen siitä sitten tuli. Huomenna lähtee silkkipaperiin kääritty paketti ystävälle, minnekäs muualle kuin sinne auringonkeltaiseen Tampereeseen.

 

 

 

 

6 Comments

Leave Your Comment