Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KIITOS KIITOS

Muutama viikko sitten tein jotain mitä en ole ennen tehnyt, mutta josta olen kyllä haaveillut. Tainnut joskus sanoa ääneenkin ja sitten se toteutui. Nimittäin olen askartelutäti lastenohjelmassa! Maikkarin Juniorilta tulee syksyllä ihan mahtava ohjelma nimeltään Kiitos, jossa sain olla mukana. Puuhastelin useamman jakson verran mainioiden lasten kanssa ja tein työviikollisen töitä mukavien ihmisten kans. Nyt on jotain jännittävää mitä odottaa ensi syksyltä! Että teeveessä nähhään!

 

 

 

13 Comments

 1. Reply
  miia ketunkololla

  ai miten kiva. Just sellaista mistä itsekkin haaveilen. Työskentelen lasten kanssa ja sitten on vielä käsi ja taideteollisesta koulutusta. Nuo kaksikin kun saisi yhdistettyä niin olisi mahtavaa. Onneksi töissä pääseekin paljon jo nytkin asiaan vaikuttamaan. Kiva projekti sinulla iss. Onnea siitä :)

 2. Reply
  Helinä

  Voi ku kivaa, olet paikkasi todellakin ansainnut!! Hauskaa, minulle on aina sanottu että miun pitäis olla askartelutäti jossain lastenohjelmassa.. Tää tättärää kyllä sopisi ennen askartelupeikoksi kuin tätiksi.. Nojoo. Mielenkiinnolla jäämme odottamaan ohjelmaa siskon skidien kaa, mitä kivoja uusia ideoita saamme askarteluhetkiimme! :)

 3. Reply
  Sanna Matilda

  Miten huippua, oot varmasti ihan paras askartelutäti!

  p.s. Tuli muutes yhtäkkiä mieleeni, että voitin joskus vuonna miekka ja kilpi sun arvonnasta (tmv. kilpa) tekemäsi pehmoelukan (olisko ollut kissa), sai vaikuttaa väreihin ja kaikkee. Vieläkö muistat? Asuitkohan jopa vielä Tampereella silloin…? Eniveis, muistin siis sen, etten ole vielä saanut sitä! :D

Leave Your Comment