Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TRIPP TRAPP PILVENREUNALLA

Pian on taas se aika, että ruokapöydän ääreen tulla tupsahtaa uusi ruokailija. Olen tällä kertaa hyvissäajoin liikkeellä ja syöttötuoli odottaa jo valmiina. Sain ystävältä vuosia käytössä olleen tuolin, jolle tein pienen freesauksen maalaamalla. Turvakaarta ei ollut tallessa ja hankin sen Facebookin kirppariryhmän kautta. Kaari ja nahkaremmi olivat punaiset ja jotenkin tykkään tuosta punaisesta remmistä noiden pastellisävyjen kanssa. Syöttötuoli sopii keittiöön lähes täydellisesti ja eiköhän istujakin sitten, kun sen aika on. Pehmusteasioitakin ajattelin miettiä vasta sitten, ehkä joku helppo tyyny, jonka saa helposti pesuun.

 

10 Comments

 1. Reply
  Kiltsi

  Vau. Hienoa työtä. Meillä olis vastaava projekti edessä. Jos siis saa udella, että minkä merkkistä maalia käytit ja maalasitko ruiskulla vai pensselillä?

 2. Reply
  Anonyymi

  Ihanat värit! Muistatko mikä sävy tuo mintunvihreä on? Itsellä on hakusessa vastaava väri ja nippu Tikkurilan värimalleja onkin jo kotona :) En halua liian vihreää enkä liian turkoosia…tuo sun näyttää ainakin näissä kuvissa just oikealta. Onko livenäkin sellanen mintunvihreä?

  t: Mervi

Leave Your Comment