Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SURULLINEN ANANAS JA YSTÄVÄT

Aika mainioon ajankohtaan järjestettiin meidän jääkaapin oveen (pian) nelivuotiaan piirustuksista kotinäyttely, sillä Helsingissä on viikonloppuna ihan mahtava tapahtuma, Olohuonenäyttely! Sinne me ei päästä tällä kertaa, sillä on muita suunnitelmia viikonlopulle. Tätä omaa näyttelyä voimmekin ihastella sitten vähän pidemmän aikaa. Koitin etsiä juttua, jonka ihan vasta luin, jossa oli ihan oikeasti puhe jääkaappitaidenäyttelyistä. Se oli niin mahtava idea, että halusin järjestää sellaisen meillekin, silleen vähän enemmän, kuin vaan lasten piirustuksia siihen oveen kiinnittämällä.  Se on arkipäivää. Tätä varten on oikein vartavasten leikattu teipit ja syödään domino-keksit avajaisissa lasten kanssa. Huraa!

Surullinen ananas ja ystävät, olkaat hyvät.

 

7 Comments

  1. Reply
    Villis

    Hyvä te, loistavaa taidetta ja loistava idea! mummis_house harrastaa tätä samaa, ensin oli omat lapset taiteilijoina, nyt lapsenlapset täyttävät jääkaappigallerian. Tekemisiänne on mukava seurata, taitava äiti opettaa huomaamattaan myös lapset kädentaitoja kunnoittaviksi!

Leave Your Comment