Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TOUKKA SEIKKAILEE

Tyttäreni kävi kummitätinsä kanssa museossa eräänä sunnuntaina muutama viikko sitten. Matkalla kotiin hän oli löytänyt taskuunsa unohtuneen toukka-petshopin ja keksinyt, että ottaa kuvia, joissa toukka seikkailee eri paikoissa. Ja niin hän oli koko matkan Espoon Emmasta kotiin kuvannut puhelimellaan. Olin aivan äimänä, kun kuulin kuvista, sillä olin itse suunnitellut tekeväni samantapaisen jutun lapsille yllätyksenä, kuvaten heidän rakkaita pehmojaan hassuissa paikoissa. Enkä ollut lapsille ajatuksestani vielä kertonut.
Ehdotin tytölle, haluaisiko hän, että kuvista tehtäisiin kirja. Ja vastauksen saattaa arvata, no tietysti tykkäis! Ladattiin valokuvafirman aplikaatio litskalle (litskatietska =  littana tietokone = ipad)  ja hän itse sai sijoittaa kuvat sivuille ja kirjoittaa tekstin. Voi tuota onnenpäivää, kun ensimmäinen aivan oma kirja tupsahti postiluukusta!
Oon selvästikin paljon parempi tuottamaan toisille pienten haaveiden täyttymyksiä, kuin itse toteuttamaan omiani. Pikkuhiljaa kohti niitäkin.
Tämä kirja on ihan ihana ja mahtava muisto ekaluokkalaisen elämästä. Toukka seikkailee, 2015.

 

 

10 Comments

  1. Reply
    elisa

    Ihana idea! Kiitän samaan syssyyn blogistasi, ihanaa käsityöinspiraatiota ja positiivinen fiilis. Tulee aina hyvälle tuulelle postauksistasi :)

  2. Reply
    Susanna Uusitalo

    Hieno opus ja lapselle varmasti tosi tärkeä! Itse olen kuvannut niitä muovisia eläimiä luonnossa ja tehnyt niistä tauluja pienille kummilapsille nyt, kun omat lapset ovat jo isoja. Terkuin Suska koivuladesignesta.

Leave Your Comment